Dzięki Przemku jutro przejdę na zwykle konto. Zobacze efekt.pzygmunt wrote: Mon Jan 13, 2025 8:01 pm Korzystasz z bety, a tam jest soft, który nie do końca rozmawia z aplikacjami.
Pomożesz w trenowaniu sztucznej inteligencji ?
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
https://pietras-81.aqi.eco/
-
Yepestis
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 3 times
Przełączyłem się na chwilę na serwer beta żeby zobaczyć historię odczytów. Jak wróciłem na svr7 to nie odświeża ma zdjęcia, klikam zrób zdjęcie i robi ale jak klikam przeładuj zdjęcie to się nie zmienia.
Kanał 53313.
Poratujecie?
Kanał 53313.
Poratujecie?
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
Ja też miałem na becie i przestało działać. Przemek pisał że beta nie dokonca działa wiec przezucilem na standard i smiga. Mialem to samo a teraz na zwykłym koncie działa aż miło.Yepestis wrote: Fri Jan 17, 2025 9:47 pm Przełączyłem się na chwilę na serwer beta żeby zobaczyć historię odczytów. Jak wróciłem na svr7 to nie odświeża ma zdjęcia, klikam zrób zdjęcie i robi ale jak klikam przeładuj zdjęcie to się nie zmienia.
Kanał 53313.
Poratujecie?
https://pietras-81.aqi.eco/
Z tego co zrozumiałem na spotkaniu, to czekają kto będzie pierwszy (komu się uda)Duch__ wrote: Fri Jan 17, 2025 11:20 pm W SD pojawił się licznik impulsów OCR. Jest on już oficjalnie wspierany i można zrobić własną kamerkę?
Ciekawe, czy SI to wytrzyma...
Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036-
Yepestis
Mi nie działa na produkcji po przełączeniu się z bety.Pietras81 wrote: Fri Jan 17, 2025 9:57 pmJa też miałem na becie i przestało działać. Przemek pisał że beta nie dokonca działa wiec przezucilem na standard i smiga. Mialem to samo a teraz na zwykłym koncie działa aż miło.Yepestis wrote: Fri Jan 17, 2025 9:47 pm Przełączyłem się na chwilę na serwer beta żeby zobaczyć historię odczytów. Jak wróciłem na svr7 to nie odświeża ma zdjęcia, klikam zrób zdjęcie i robi ale jak klikam przeładuj zdjęcie to się nie zmienia.
Kanał 53313.
Poratujecie?
Jak klikam zrób zdjęcie to lampa błyskowa działa ale po przekadowabiu nie pojawia się nowe zdjęcie.
-
maciej38
Miałem to samo.Yepestis wrote: Sat Jan 18, 2025 5:52 amMi nie działa na produkcji po przełączeniu się z bety.Pietras81 wrote: Fri Jan 17, 2025 9:57 pmJa też miałem na becie i przestało działać. Przemek pisał że beta nie dokonca działa wiec przezucilem na standard i smiga. Mialem to samo a teraz na zwykłym koncie działa aż miło.Yepestis wrote: Fri Jan 17, 2025 9:47 pm Przełączyłem się na chwilę na serwer beta żeby zobaczyć historię odczytów. Jak wróciłem na svr7 to nie odświeża ma zdjęcia, klikam zrób zdjęcie i robi ale jak klikam przeładuj zdjęcie to się nie zmienia.
Kanał 53313.
Poratujecie?
Jak klikam zrób zdjęcie to lampa błyskowa działa ale po przekadowabiu nie pojawia się nowe zdjęcie.
Przełączyłem się z bety i brak odczytów ale dzisiaj po aktualizacji aplikacji zaczęło działać
I w apce i w chmurze mam odczyty.
--
Każda dostatecznie zaawansowana technologia niczym nie różni się od magii.
Arthur C. Clarke
Każda dostatecznie zaawansowana technologia niczym nie różni się od magii.
Arthur C. Clarke
-
Yepestis
Problem też jest w cloud że zdjęcie się nie ładuje, noe wiem czy aktualizacja aplikacji pomoże, zresztą nie mam dostępnej aktualizacji.maciej38 wrote: Sat Jan 18, 2025 8:29 amMiałem to samo.Yepestis wrote: Sat Jan 18, 2025 5:52 amMi nie działa na produkcji po przełączeniu się z bety.Pietras81 wrote: Fri Jan 17, 2025 9:57 pm
Ja też miałem na becie i przestało działać. Przemek pisał że beta nie dokonca działa wiec przezucilem na standard i smiga. Mialem to samo a teraz na zwykłym koncie działa aż miło.
Przełączyłem się z bety i brak odczytów ale dzisiaj po aktualizacji aplikacji zaczęło działać
I w apce i w chmurze mam odczyty.
-
Yepestis
To poratujecie strudzonego trenera sztucznej inteligencji? W dalszym ciągu nie mam odczytów.Yepestis wrote: Fri Jan 17, 2025 9:47 pm Przełączyłem się na chwilę na serwer beta żeby zobaczyć historię odczytów. Jak wróciłem na svr7 to nie odświeża ma zdjęcia, klikam zrób zdjęcie i robi ale jak klikam przeładuj zdjęcie to się nie zmienia.
Kanał 53313.
Poratujecie?
-
Gang
u mnie zdjęcia sie robią, a od kilku tygodni w apce mam zero.
przestawiałem już aparacik ale dalej nic.
mega sprawa z tym podglądem w apce.
jakbyście tam jeszcze dodali:
"ostatnio odczytany ciąg znaków" albo nawet historię tych odczytanych ciągów to moze mnie i Was by naprowadziło gdzie leży problem, bo moze się trywialny
przestawiałem już aparacik ale dalej nic.
mega sprawa z tym podglądem w apce.
jakbyście tam jeszcze dodali:
"ostatnio odczytany ciąg znaków" albo nawet historię tych odczytanych ciągów to moze mnie i Was by naprowadziło gdzie leży problem, bo moze się trywialny
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli