Jasne, też się cieszę Twoim szczęściem i dziękuję za dobre słowo!RomanG wrote: Thu Jan 30, 2025 11:26 pm ...hmm.. To może zbyt wcześnie się cieszę.![]()
Mnie dopiero dzisiaj "ruszyły" odczyty i stąd moja euforia.![]()
Ale mam nadzieję, że teraz będzie coraz lepiej, więc i Tobie może humor się poprawi.![]()
Pomożesz w trenowaniu sztucznej inteligencji ?
Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036Muszę odpisać!Zibi_007 wrote: Thu Jan 30, 2025 11:38 pm Jasne, też się cieszę Twoim szczęściem i dziękuję za dobre słowo!![]()
Obserwuję temat (Wasze sukcesy) "Bramka Zigbee Supla" i - uwierz mi - serce rośnie. Także cieszę się z Tobą.
-
Patryk
Od wczoraj (chyba po aktualizacji CLUD-a do v25.01), zdjęcie w apce jest nieaktualne (wczorajsze).
Natomiast na głównej stronie apki, wartość jest prawidłowa.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
klew
- Has thanked: 135 times
- Been thanked: 137 times
Tam coś w API było zmienione i z tego co mi sie wydaje, będzie potrzebna aktualizacja apek i wtedy to zacznie działać.Patryk wrote: Fri Jan 31, 2025 10:53 am Od wczoraj (chyba po aktualizacji CLUD-a do v25.01), zdjęcie w apce jest nieaktualne (wczorajsze).
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
klew
Na pomarańczowo są odrzucone.uchnast.michal wrote: Fri Jan 31, 2025 4:38 pm Fajnie, że pojawiła się historia odczytów. Te na pomarańczowo to odczyty z prawdopodobnym błędem nieuwzględniane w statystykach?
OCR.png
Gdyby komuś odrzucało aktualny poprawny odczyt, to może tak być gdy wcześniej błędnie zaakceptowało zawyżony pomiar. Można to "naprawić" klikając w cloud na "resetuj licznik" (to nie jest kasowanie historii pomiarów)
-
klew
CelowoJuszczaczek1 wrote: Fri Jan 31, 2025 6:08 pm U mnie nie ma już funkcji "Oczekiwany maksymalny przyrost" to celowo zostało usunięte czy jakiś bug?
Odczyty wyglądają dość poprawnie. Przynajmniej u mnie.
Myślę, że wszyscy testujący ustawili (w miarę możliwości) kamerki, żeby obraz był jak najbardziej czytelny.
Czy w pewnym momencie (raczej nie będzie to prędko) nie należałoby utrudnić Artificial Intelligence zadanie i trochę pogorszyć obraz?
Pytam, bo zastanawiałem się, czy ten test jest podzielony na jakieś etapy, i czy coś więcej jest w planach.
Myślę, że wszyscy testujący ustawili (w miarę możliwości) kamerki, żeby obraz był jak najbardziej czytelny.
Czy w pewnym momencie (raczej nie będzie to prędko) nie należałoby utrudnić Artificial Intelligence zadanie i trochę pogorszyć obraz?
Pytam, bo zastanawiałem się, czy ten test jest podzielony na jakieś etapy, i czy coś więcej jest w planach.
-
Yepestis
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 3 times
Odczyty były równo co godzinę i coś się zmieniło że nie są regularnie ale ja nic nie przestawiałem o co może chodzić?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.