Albo masz zepsuta instalację apki albo jakiś bug w tej konkretnej konfiguracji. Apka po zaczytania już nic więcej nie liczy i nie ściąga przy zmianie widoków. U mnie trwa to ułamek sekundy, nie jestem w stanie nawet oszacować czy 300 czy 600 ms. Co prawda dane z pół roku ale jeśli miałbym tak jak ty to musiałbym poczekać chociaż 2-3 sekundy
Poprzedni widok aplikacji
-
YoMan
-
Dzięki wszystkim za uwagi i komentarze.
Jest tutaj jakiś problem z wydajnością przy większej ilości danych, który wcale nie musi się skalować liniowo.
Szukamy przyczyny, a potem poszukamy rozwiązania.
Damy znać jak poszło
Jest tutaj jakiś problem z wydajnością przy większej ilości danych, który wcale nie musi się skalować liniowo.
Szukamy przyczyny, a potem poszukamy rozwiązania.
Damy znać jak poszło
-
No właśnie. Przy zakresie 90 dni (nie ma pól roku) zmiana typu danych przechodzi gładko. Rok już trwa chwilę a potem .... (biorę oczywiście poprawkę na moc obliczeniową swojego wynalazku).Co prawda dane z pół roku
Dzięki, czekam na poprawkę wydajnościową. Pozdrawiam wszystkich.Szukamy przyczyny, a potem poszukamy rozwiązania
-
Zachęcam do przetestowania: viewtopic.php?t=16668
Pierwsze otwarcie licznika z taką dużą ilością danych może chwilę potrwać, ze względu na migrację, ale każde kolejne będzie już bezproblemowe.
Pierwsze otwarcie licznika z taką dużą ilością danych może chwilę potrwać, ze względu na migrację, ale każde kolejne będzie już bezproblemowe.