-
Studzien
Nie udało mi się wysłać tych 5 mignieć ,teraz jak w chodzi w offline to mignie tylko raz ikona nadawania. Pomaga tylko restart bramki po zasilaniu a czasem muszę jeszcze wyjąć baterie z HM.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Sprawdzałeś, czy samo wyjęcie baterii z hm pomaga?Studzien wrote: Sun Feb 02, 2025 9:37 am Nie udało mi się wysłać tych 5 mignieć ,teraz jak w chodzi w offline to mignie tylko raz ikona nadawania. Pomaga tylko restart bramki po zasilaniu a czasem muszę jeszcze wyjąć baterie z HM.
Czy reset boxa przy pomocy przycisku pomaga? Czy tylko pełny reset zasilania?
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Studzien
Samo wyjęcie bateri z hm nie pomaga, reset bramki z aplikacji nie pomaga a wręcz przeciwnie bo wtedy wywala jeszcze HC na offline tylko reset po zasilaniu jest skuteczny . Nawet już dałem koło siebie HM i HC i boxa żeby były w jednym pomieszczeniu by w eliminować problem z zasięgiem ale nic to nie dało
-
klew
Mam jeszcze jedną prośbę. Gdy HM będzie offline, czy mógłbyś wejść w Cloud i przy HM kliknąć "zrestartuj urządzenie" ?
HM powinien się wtedy zresetować i pojawić jako online (gdy jest komunikacja).
-
Studzien
Okklew wrote: Wed Feb 05, 2025 11:42 amMam jeszcze jedną prośbę. Gdy HM będzie offline, czy mógłbyś wejść w Cloud i przy HM kliknąć "zrestartuj urządzenie" ?
HM powinien się wtedy zresetować i pojawić jako online (gdy jest komunikacja).
-
Studzien
Zrobiłem tak jak prosiłeś ale niestety tonic nie dało
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Studzien
Jak odłącze i włacze zasilanie bramki to HM dalej jest offline i dopiero w tedy jak dam z clouda reset HM, to się połączy.
-
klew
Czyli samo "zresetuj urządzenie" nie pomogło.Studzien wrote: Thu Feb 06, 2025 6:51 pm Jak odłącze i włacze zasilanie bramki to HM dalej jest offline i dopiero w tedy jak dam z clouda reset HM, to się połączy.
Sam reset zasilania box też nie pomógł.
Dopiero "zresetuj urządzenie" po resecie zasilania Boxa pomógł, dobrze zrozumiałem?