Reakcje

DMX

Ok dziękuję, a w jaki sposób wykonać przerwanie wykonywania sceny po ponownym otwarciu ? I co się stanie jak tego nie zrobię? Włączy się na kolejne 5 min czy się pogubi ?
Czy jest szansa że w późniejszym czasie w reakcjach będzie można ustawiać np od danej godziny do wschodu?
YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

DMX wrote: Sun Feb 16, 2025 1:38 pm Ok dziękuję, a w jaki sposób wykonać przerwanie wykonywania sceny po ponownym otwarciu ?
druga opcja
DMX wrote: Sun Feb 16, 2025 1:38 pm I co się stanie jak tego nie zrobię? Włączy się na kolejne 5 min czy się pogubi ?
wylaczy sie w czasie biegnacym od pierwszej sceny.
DMX wrote: Sun Feb 16, 2025 1:38 pm Czy jest szansa że w późniejszym czasie w reakcjach będzie można ustawiać np od danej godziny do wschodu?
tak ale nie wiadomo kiedy
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
YoMan

Nie wiem chyba coś źle robię, nie mam w scenie takiego okienka jak u Ciebie żeby zaznaczyć "czekaj na zakończenie wykonania sceny "
YoMan

DMX wrote: Sun Feb 16, 2025 2:19 pm Nie wiem chyba coś źle robię, nie mam w scenie takiego okienka jak u Ciebie żeby zaznaczyć "czekaj na zakończenie wykonania sceny "
to ci akurat niepotrzebne - to się pojawia w zależności co jest w scenie (jeżeli dobrze pamiętam).
Zaznacz tylko przerwanie i wykonanie - to cię interesuje (oczywiście w poprzednim poście zapomniałem o tej trzeciej opcji, która tutaj chyba będzie najlepsza)
YoMan

Ok rozumiem. Czyli jak stworzę reakcje na 4 bramy, furtki, drzwi i zaznaczę przerwij i wykonaj to gdy otworze jedną z nich scena się wykona i jak nie minie określony czas w tej scenie i otworze kolejny raz furtkę czy bramę to przerwie wykonywanie tej sceny i rozpocznie od początku tak? Światło się nie wyłączy bo scena nie dobiegła do końca, dobrze to rozumiem?
YoMan

DMX wrote: Sun Feb 16, 2025 4:08 pm Ok rozumiem. Czyli jak stworzę reakcje na 4 bramy, furtki, drzwi i zaznaczę przerwij i wykonaj to gdy otworze jedną z nich scena się wykona i jak nie minie określony czas w tej scenie i otworze kolejny raz furtkę czy bramę to przerwie wykonywanie tej sceny i rozpocznie od początku tak? Światło się nie wyłączy bo scena nie dobiegła do końca, dobrze to rozumiem?
Co do zasady tak.
YoMan

Return to “Pomoc”