@Klew zasilacz to poł biedy ale martwię się bardziej o zasięg bramki bo nie wygląda to tak obiecująco jak deklarowane przez Auraton 30m w pomieszczeniach. Miałem problem z odległością około 8m i jedna ciut grubsza ściana. Muszę to jeszcze posprawdzać aby być pewny co do tego zasięgu bo zestaw na szybko konfigurowałem 2dni temu po pracy mając 2h czasu tylko.klew wrote: Wed Feb 26, 2025 9:16 amCzujnik zalania i Zawór jeszcze nie są "ofijalnie" wydane. Box już je wspiera i Supla sobie całkiem dobrze z nimi radzi, ale jeszcze apka na iOS nie ma wsparcia dla czujnika zalania (będzie wydane lada dzień).Mario78 wrote: Wed Feb 26, 2025 6:11 am Byłem wczoraj na Warsaw HVAC Expo i rozmawiałem z ludźmi na stoisku Auraton. Mieli tam trochę swoich elementów i miedzy innymi czujnik zalania oraz zawór. Ale było moje zdziwienie jak uzyskałem od przedstawicieli Auratona informację, że czujnik zlania jeszcze z Supla nie działa i nie wiedza kiedy będzie działał. Ale na inne pytania też nie umieli odpowiedzieć
Ps. Kupiłem od ich oficjalnego dystrybutora box w pakiecie startowym. Ten beznadziejny zasilacz z tanią przejściówką na usb-c ciągle jest w opakowaniach ;(
Także przedstawiciel Auratona mógł nie wiedzieć kiedy pełne wsparcie w Supli się pojawi.
Poza tym obecnie w fazie testów są urządzenia RS, SW1, SW2, które po fazie testów będą miały swoją oficjalną premirę w Supli.
Po tym będą wprowadzone Czujnik i Zawór. Ale ja też nie znam daty
Jeśli zasilacz/przejściówka są u Ciebie uszkodzone, to skontaktuj się z Auratonem - wymienią. Nowe zasilacze miały się pojawić, ale jest też coś takiego jak stany magazynowe, gdzie urządzenia z zasilaczami są zapakowane w pudełkach.
Kupiłem ten z zestaw w celu ewentualnej wymiany wszystkich głowic na te smart + czujnik zalania i zawór główny, no ale jeśli zasięg będzie słaby i nie pokryje mi całego domu o podstawie 10x12m to sobie daruje. Wiem, że można dodać kolejne bramki ale ja u siebie tego nie widzę.