Pietras81 wrote: Thu Feb 27, 2025 6:13 pmMożecie podać linka skąd je kupowaliście - też bym kupił z 1 sztukę na próbę. Z góry dziękuję,Albert wrote: Thu Feb 27, 2025 6:01 pmNo jesteś przekozak! Dziękuję bardzo. Wszystko śmiga. Nawet da się odpowiednimi scenami zrobić żeby nie wysyłało fałszywych powiadomień kiedy moduł się rozłączyZibi_007 wrote: Thu Feb 27, 2025 4:44 pm
Ustaw jako czujkę alarmu (uzbrojenia). Pisałem już o tym ostatnio, ale znowu przypomnę. Aby ten czujnik normalnie działał, to musi być uzbrojony (połączony z podstawą). Inaczej nie zadziała, albo będzie działał niezgodnie z oczekiwaniami.
Mam już takie cztery i wszystkie działają tak samo. Dodatkowo po wzbudzeniu alarmu dymem da się wyłączyć syrenę dłużej przytrzymując ten przycisk (test), Uwaga! Może okazać się, że trzeba będzie ustawić odwróconą logikę (jeśli przypiszesz im funkcję czujnika alarmu).![]()
Już to wielokrotnie pisaliśmy. Linki możemy dać, ale co dostaniesz to niewiadoma. Już opisywałem, jak od tego samego dostawcy, z tej samej aukcji przychodziły różne urządzenia. W każdym razie proszę bardzo: https://pl.aliexpress.com/item/1005007627205202.html - w promocji (np. z monetami) nie powinno wyjść więcej, jak 20 zł. Najtaniej kupowałem za ok. 14 zł, najdrożej chyba 19 zł. Teraz cena z d..y.