Witam.
Czy udało się rozwiązać problem z podłączeniem się Supli do sieci wifi? Mam podobny problem. Na pokładzie jest ESP8266 i ESP-12F. Z hot spotem w telefonie łączy się bez problemu natomiast z routerem ma problem. Kupiłem repeater wifi od Xiaomi i na początku połączyło się z nim bez problemu. Później już z wielkimi problemami a teraz już wcale. Miałem jeszcze stary router TP-Link i zrobiłem z niego repeater i z nim również nie może się połączć. Już straciłem pomysły gdzie szukać przyczyny. Najdziwniejsze jest to, że na początku łączyło sie normalnie a teraz już nie. Dziś nad ranem widziałem że było na chwile połączone a później się rozłączyło.
Problem z WiFi
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Czy Twoje pytanie dotyczy RNW-01?michalekb92 wrote: Thu Apr 03, 2025 9:47 am Witam.
Czy udało się rozwiązać problem z podłączeniem się Supli do sieci wifi? Mam podobny problem. Na pokładzie jest ESP8266 i ESP-12F. Z hot spotem w telefonie łączy się bez problemu natomiast z routerem ma problem. Kupiłem repeater wifi od Xiaomi i na początku połączyło się z nim bez problemu. Później już z wielkimi problemami a teraz już wcale. Miałem jeszcze stary router TP-Link i zrobiłem z niego repeater i z nim również nie może się połączć. Już straciłem pomysły gdzie szukać przyczyny. Najdziwniejsze jest to, że na początku łączyło sie normalnie a teraz już nie. Dziś nad ranem widziałem że było na chwile połączone a później się rozłączyło.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
michalekb92
Nie, ale również dotyczy problemu z połączeniem się z siecią wifi.
michalekb92 wrote: Thu Apr 03, 2025 10:51 am Nie, ale również dotyczy problemu z połączeniem się z siecią wifi.
To napisz w odpowiednim temacie. Pewnie uzyskasz kilka konkretnych porad. Sam chętnie Ci coś tam napiszę i doradzę...
Wiesz, że Supla obsługuje Zigbee? Wstąp do Klubu Promila: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18018
Szukasz nowego GG? Jest tutaj: https://forum.supla.org/viewtopic.php?t=18036-
michalekb92
Czyli w którym? Jak w każdym temacie odnośni problemów z łączeniem z wifi jest mowa on różnych urządzeniach.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
To załóż nowy temat w dziale "pomoc".michalekb92 wrote: Fri Apr 04, 2025 7:01 am Czyli w którym? Jak w każdym temacie odnośni problemów z łączeniem z wifi jest mowa on różnych urządzeniach.
Najlepsze suple dla Twojego domu