Testów ciąg dalszy. W nocy robiłem małą rekonfigurację sprzętu u siebie. Moduły wyleciały z cloud, ale zarejestrowałem je ponownie. I dalej C6 zaliczał resety (co 1-2 godziny), natomiast C3 nic nie ruszało. Ok 4 w nocy zmieniłem mu zasilanie (z laptopa na zasilacz) i tak zostawiłem. Chodzi do teraz bez problemu. Wszystko działa. Nie wiem czy C3 ma jakkolwiek zmienioną architekturę wewnętrzną w stosunku do C6 (ten na pewno ma dodatek w postaci Zigbee), ale wydawać by się mogło, że problem restartów z DHT zdaje się go nie dotyczyć. Oczywiście to są moje obserwacje jednej sztuki i nie ma co wyciągać daleko idących wniosków, ale zrzuty poniżej zdają się sugerować, że można zaryzykować te kilka złotych i się pobawić.Sebastianogo wrote: Fri Apr 04, 2025 6:54 pm Czyli pozostaje mi tylko BME280 na krótkim przewodzie. ESP8266 chyba też nie trawi DHT. Podpięty od kilkunastu minut i chyba już raz miał reboot
No i to tyle z mojej strony. Potrzymam ten moduł na zasilaniu jeszcze do jutra i zobaczę czy się nie wykrzaczy.