Miałem napisać złodziei:)
Spróbuję przykleić matowa taśmę klejąca, która powinna dodatkowo zmiękczyć światło.
Z regularnością tego czasu bywa różnie. Zauważyłem, że AI potrafi zmienić , a wtedy "cały misterny plan poszedł w ......"Zibi_007 wrote: Sat Jun 14, 2025 10:19 pm
Można potestować, czemu nie.
Teraz nawet też by można było zrobić to samemu harmonogramem. Ergo Cam Meter robi zdjęcia co godzinę (zasadniczo), Można włączyć światło minutę wcześniej i wyłączyć minutę później.Powinno się dać trafić w okienko robienia zdjęcia. Jak znajdę czas w tygodniu, to zainstaluję w kotłowni oświetlenie sterowane Suplą i sprawdzę, jaki to da efekt.
Już kleiłem taśmy, pergamin, nawet przeszlifowałem papierem ściernym "szkiełko" i efekt żaden, albo prawie żaden. Chyba ta dioda jest za blisko licznika.uchnast.michal wrote: Sat Jun 14, 2025 11:52 pm Spróbuję przykleić matowa taśmę klejąca, która powinna dodatkowo zmiękczyć światło.
No proszę jest pierwszy który ma już tego dość.sqymon wrote: Fri Jun 20, 2025 9:45 am Witam,
uczestniczyłem do tej pory w tym programie, jednak z uwagi na mój licznik z podziałką co 1m3 działa to słabo. Pewnie przy licznikach z podziałką liczbową do 0,001m3 itp działa to lepiej.
Dziś zdemontowałem urządzenie.
Dostałem je za darmo także, ODDAM ZA DARMO, jedynie po kosztach przesyłki - preferowany paczkomat - nowy właściciel wygeneruje i opłaci kod do paczkomatu
Kto pierwszy ten lepszy![]()
kiedyś miałem z podziałką 1m3, po wymianie (chyba ze 2 lata temu) dalej mam z podziałką 1m3...Pietras81 wrote: Fri Jun 20, 2025 12:16 pmNo proszę jest pierwszy który ma już tego dość.sqymon wrote: Fri Jun 20, 2025 9:45 am Witam,
uczestniczyłem do tej pory w tym programie, jednak z uwagi na mój licznik z podziałką co 1m3 działa to słabo. Pewnie przy licznikach z podziałką liczbową do 0,001m3 itp działa to lepiej.
Dostałem je za darmo także, ODDAM ZA DARMO, jedynie po kosztach przesyłki - preferowany paczkomat - nowy właściciel wygeneruje i opłaci kod do paczkomatu
Ja osobiście też uważam że dla licznika co pokazuje m3 niestety działa to słabo, ale może kiedyś wymienią mi licznik to będzie jak znalazłwięc może lepiej pochopnie nie oddawać a zostawić na przyszłość.
Witam!sqymon wrote: Fri Jun 20, 2025 9:45 am Witam,