Ale ja najpierw pytałem o zmianę stanu czujnika (ikony), bo to podstawa.maniex36 wrote: Thu Jul 03, 2025 8:53 pmCzytałem. Logika odwrócona.Zibi_007 wrote: Thu Jul 03, 2025 7:54 pmA czytałeś, co wcześniej napisałem?Podstawa, to zmiana stanu (ikony) w aplikacji. No to zmienia się, czy nie? Pisałem o tym wyraźnie i od tego należy zacząć. Jak będzie sie zmieniać stan czujnika, to i powiadomienia będą przychodzić (tak jak pisałem na samym początku).Jeśli ikona w aplikacji się zmienia, to i powiadomienia będą przychodzić.
Z tymi czujnikami problem jest jeszcze inny (stąd też pewnie brak powiadomień). One wracają do stanu pierwotnego czasem nawet po 40 min.
Pokaż co i jak ustawiłeś w GUI bramki dla tego czujnika (i czy na pewno dla tego).
Ustawiałeś odwróconą logikę (jak pisałem), czy nie?
Wrzuć screeny z ustawień czujnika w cloud i tego co ustawiłeś dla niego w GUI bramki.
Wrzuć logi z pracy czujnika, jak prosi @vajera.
Miałeś wrzucić screeny co i jak ustawiłeś w GUI bramki dla tego czujnika (i czy na pewno dla tego) oraz z ustawień w cloud.
Może niepotrzebnie odwracałeś logikę - to trzeba sprawdzić (czy jest konieczne). Pisałem o tym w pierwszym poście.
Czujnik najpierw musi reagować (zmieniać ikonę w cloud/aplikacji). Dopiero później można ustawiać reakcje...