- umozliwic zapisywanie zerowej wartosci pola Jasnosc koloru w Akcje-Ustaw parametry
Jesli bedzie ustawione 0% na RGB i sterownik tego uzyje, zamiast w takim przypadku przelaczac na Jasnosc koloru = Jasnosc, to zalatwi wszystko
To nie załatwi wszystkiego, tylko zepsuje sterowanie.tsx wrote: Wed Oct 30, 2024 11:35 am Mysle ze mozna skorzystac z moich testow oraz sugestii i byc moze wystarczy tylko:
- umozliwic zapisywanie zerowej wartosci pola Jasnosc koloru w Akcje-Ustaw parametry
Jesli bedzie ustawione 0% na RGB i sterownik tego uzyje, zamiast w takim przypadku przelaczac na Jasnosc koloru = Jasnosc, to zalatwi wszystko![]()
Aktualnie nie da się zmienić RGB bez podania docelowej wartości W.aliercik wrote: Wed Aug 06, 2025 9:58 am Dzień dobry,
Piszę jako zwykły użytkownik, nie elektryk, monter itd. więc pewne sformułowania są dla mnie nie do końca oczywiste, jednak z programowaniem sterownika z poziomu Cloud raczej nie mam większych problemów.
Posiadam 3 sterowniki mSLW-01, do taśm ledowych wokół budynku. Utworzyłem grupy oraz harmonogramy załączenia/wyłączenia. Na wszelkie sposoby próbowałem ustawić włącz RGB bez W. Czyli tylko sam kolor. Natknąłem się na wątek na forum i widzę, że nie tylko ja mam taki problem, że każdorazowo muszę wyłączać kolor biały. Czy problem ten został w jakiś sposób poprawiony? Czy wpisanie wartości 1% w jasność pomoże ?