Trafiła Ci się literówka. Chyba, że te Ebergizer to jakieś podróbki EnergizerLector wrote: Tue Sep 09, 2025 4:22 pm Korzysta ktoś czujnika na dworze? Ile wytrzymuje Wam bateria?
Włożyłem nowe baterie Ebergizer i na dzień dobry 40% - może jeszcze start odczyt.
Ogólnie jakieś kiepskie nie wytrzymują mi powyżej 12h.
Czujnik otwarcia jaki czujnik otwarcia furtki.
Teraz do rzeczy.
Używam na dworze.
Czujnik wstrząsów /w skrzynce na listy przy furtce/ (bateria noname od nowości CR2032) - trzeci miesiąc, pokazuje od dłuższego czasu 20%
Czujnik ruchu /na zewnątrz ale pod daszkiem/ (bateria Varta CR2450) - dwa miesiące pokazuje czerwony trójkąt z wykrzyknikiem i informacje o 0%, wcześniej przez dwa tygodnie od nowości pokazywało 20%.
Czujnik ruchu /na zewnątrz narażone na deszcz - uszczelniony silikonem/ (bateria AAA everActive) - poziom baterii 40% - od nowości bez zmian przez ostatnie 30 dni.
I moja uwaga. Kilka razy pisałem tutaj, że tym wskazaniom nie można wierzyć. I to nie jest wina @vajery, tylko tych czujników, że pokazują co chcą. Ostatnio @vajera dodał możliwości kalibrowania i wyświetlania baterii w oparciu o napięcie (jeśli czujnik takie info wysyła). Może spróbuj...