Apka Supli

veeroos
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Łukasz, możesz sobie zrobić suwak który będzie udostępniał tryb konfiguracji po załączeniu jego, kiedyś takie bajery dodawałem do swoich softów, jak by Ci się chciało pisać kawałek kodu to mogę pomóc w tym abyś miał przełączanie z apki w tryb może nie tyle co konfiguracji, co załączenie webserwera w trybie on-line 😉. Parę osób nawet na forum pisali o tym 😉
Zamel Mew-01, Zamel PEW-01, Zamel SBW-01, Zamel THW-01, Zamel SRW-01, Zamel mSLW-02, Auraton BOX + Indor Sensor, Airly Gate By Veeroos, Zigbee to Supla Gateway + sensors, Zamel SGW-01 and more

https://github.com/v33r005
lukasz06
Has thanked: 46 times
Been thanked: 21 times

veeroos wrote: Tue Aug 19, 2025 8:04 pm Łukasz, możesz sobie zrobić suwak który będzie udostępniał tryb konfiguracji po załączeniu jego, kiedyś takie bajery dodawałem do swoich softów, jak by Ci się chciało pisać kawałek kodu to mogę pomóc w tym abyś miał przełączanie z apki w tryb może nie tyle co konfiguracji, co załączenie webserwera w trybie on-line 😉. Parę osób nawet na forum pisali o tym 😉
To takie rzeczy idzie zrobić?, codziennie czytam forum, ale jeszcze tego nie wyczytałem ;)
Dzięki, będę miał to na uwadze :D
PijanySmerf

Mozna by to poprawić?? Bo w tej pozycji nie da się odczytać wykresu.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
lesny8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 9 times

Te widoki są zaprojektowane do pionowego przegladania. Obracanie ekranu w poziom jest na razie w trybie eksperymentalnym, co oznacza, że nie wszystko wygląda dobrze, nie wszystko mieści się na ekranie lub jest nieczytelne, ale jak już zostaną zaprojektowane i zaimplementowane widoki poziome, to będzie lepiej ;)
SOP 2023 :heavy_check_mark:
SOP 2024 :heavy_check_mark:
Czekam na kolejne Supla Offline Party :upside_down_face:
🧩: 🔑cz->b ⛴️+ila
klew
Has thanked: 135 times
Been thanked: 137 times

sasik wrote: Sun Oct 12, 2025 3:52 pm Mozna by to poprawić?? Bo w tej pozycji nie da się odczytać wykresu.
Niezłe :lol: :lol:
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:

Return to “Ogólna dyskusja”