No bo poprostu tak się nie robi. Na te testy było pewnie więcej chętnych osób które by zamontowały ten zawór i korzystały z niego przez następne lata.akszyn wrote: Sun Oct 19, 2025 8:08 pmCzemu od razu wypiąć na forum po prostu szukałem chętnych na ten sprzęt bo dlaczego miałby leżeć u mnie w szafie nie używany skoro ktoś mógłby mieć możliwość wykorzystać coś dla czego ja nie mam zastosowania a za pieniądze pochodzące z tej sprzedaży kupiłbym inny sprzęt tej firmy co spotkało się z wielką krytyką na tym forumZibi_007 wrote: Sun Oct 19, 2025 7:43 pm Zawór z jednym czujnikiem nowy to jakieś 1000 zł. Z dwoma (bo każdy testujący dostał gratis drugi) to ok. 1200 zł. Sprzedaje bez gwarancji (dowodu zakupu), więc pewnie taniej. Może 600, może 800 zł. @RomanG miał pisać PW, może otrzymał odpowiedź. W każdym razie my już wiemy, jaka jest miej więcej cena, za którą można "wypiąć się" na społeczność tego Forum. Smutne![]()
A teraz jeszcze chcesz sprzedać i na tym zarobić, bo jak byś tego nie opisywał to ty na tym zarobisz!!!
No to jest naprawdę maga słabe i nie próbuj się wybielać tym że za te pieniądze kupisz inne urządzenia tej firmy.
Naprawdę czym dalej w las tym bardziej tracę wiarę w ludzi.
A na koniec dodam że osoby które się udzielają na farum kilka razy w roku mają później największy problem że nie zostały wybrane na testy, mimo tego że informacja o nich trafia na każdą grupę na FB niemal tego samego dnia.