CLOUD v2.2 BETA
-
michael
No to cierpliwie czekamy 
-
QLQ
Zajefajnie !! Chłopaki, którzy to tworzycie jesteście wielcy !! Dla mnie bomba. Oby tak dalej.
PS.
Tylko nie sprzedajcie tego np. Facebookowi
PS.
Tylko nie sprzedajcie tego np. Facebookowi
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
Lucas
Na svr4, gdzie mam konto produkcyjne, mam moduł z softem InCan-Easy (2.5.3), który ustawiony jest jako sterowanie roletą, ale obecnie korzystam tylko z pomiaru temperatury i wilgotności, roleta nie jest podłączona, czujniki otwarcia także nie.
Zauważyłem dzisiaj, że wchodząc na kanał czujnika otwarcia rolety, w polu "Czujnik dla kanału" wybierając kanał rolety i klikając Zapisz zmiany, nie zapisuje zmian, tylko pozostawia "Wybierz kanał". Kiedy wykonuję to samo w kanale rolety i tam wybieram czujnik otwarcia, to wszystko zapisuje się poprawnie.
Ps. Piszę to w wątku o becie dlatego, że svr4 został ostatnio zaktualizowany do 2.2 i nie wiem, czy tak od zawsze, czy tylko w 2.2 tak jest.
Zauważyłem dzisiaj, że wchodząc na kanał czujnika otwarcia rolety, w polu "Czujnik dla kanału" wybierając kanał rolety i klikając Zapisz zmiany, nie zapisuje zmian, tylko pozostawia "Wybierz kanał". Kiedy wykonuję to samo w kanale rolety i tam wybieram czujnik otwarcia, to wszystko zapisuje się poprawnie.
Ps. Piszę to w wątku o becie dlatego, że svr4 został ostatnio zaktualizowany do 2.2 i nie wiem, czy tak od zawsze, czy tylko w 2.2 tak jest.
-
vuhazu
when will there be an update Cloud V2.2 for Raspberry?
-
Sibikk
Cześć
@pzygmunt czy jest szansa na systemowe odwrócenie logiki sygnału zwrotnego (gpio2) dla kanałów typu bistable na rpi?
@pzygmunt czy jest szansa na systemowe odwrócenie logiki sygnału zwrotnego (gpio2) dla kanałów typu bistable na rpi?