CLOUD v2.2 BETA
W edycji harmonogramu występuje język angielski. Wszędzie jest po polsku. Dotyczy svr3.
Aktualnie na budowie: 8x SRW-01, 1x ROW-02, SUPLA BUTTON V2.0, 16 x DS na ESP (GUI), Sonoff S20 jak kontroler CWU, Ping IP Socket.
Przydatne linki:
viewtopic.php?f=9&t=4160
search.php?keywords=
Przydatne linki:
viewtopic.php?f=9&t=4160
search.php?keywords=
@Duch___ dzięki za zgłoszenie. Będzie poprawione
Na svr4, gdzie mam konto produkcyjne, mam moduł z softem InCan-Easy (2.5.3), który ustawiony jest jako sterowanie roletą, ale obecnie korzystam tylko z pomiaru temperatury i wilgotności, roleta nie jest podłączona, czujniki otwarcia także nie.
Zauważyłem dzisiaj, że wchodząc na kanał czujnika otwarcia rolety, w polu "Czujnik dla kanału" wybierając kanał rolety i klikając Zapisz zmiany, nie zapisuje zmian, tylko pozostawia "Wybierz kanał". Kiedy wykonuję to samo w kanale rolety i tam wybieram czujnik otwarcia, to wszystko zapisuje się poprawnie.
Ps. Piszę to w wątku o becie dlatego, że svr4 został ostatnio zaktualizowany do 2.2 i nie wiem, czy tak od zawsze, czy tylko w 2.2 tak jest.
Zauważyłem dzisiaj, że wchodząc na kanał czujnika otwarcia rolety, w polu "Czujnik dla kanału" wybierając kanał rolety i klikając Zapisz zmiany, nie zapisuje zmian, tylko pozostawia "Wybierz kanał". Kiedy wykonuję to samo w kanale rolety i tam wybieram czujnik otwarcia, to wszystko zapisuje się poprawnie.
Ps. Piszę to w wątku o becie dlatego, że svr4 został ostatnio zaktualizowany do 2.2 i nie wiem, czy tak od zawsze, czy tylko w 2.2 tak jest.
8x Sonoff Basic, 1x Sonoff Touch, 2x ROW-02, 1x SRW-03, 1x SLW-01, 1x BW-SHP6, 2x Smart DGM, kilka modułów na D1 mini... i notoryczny brak czasu na więcej
GH + Trådfri + RM mini 3
GH + Trådfri + RM mini 3
Podaj email na priv-a to sprawdzę w czym rzecz.