Tu bardziej chodziło mi o odpowiedź w kontekście przyszłych nabywców modułu mSBW02 żeby się nie wystraszyli że coś nie tak .
A tak to wiadomo że tak ma być
Ogólnie lokalne www to "tryb awaryjny". Normalnie użytkownik powinien sobie dodać urządzenie przez apkę i tyle.LukiSpajder wrote: Sun Nov 16, 2025 6:43 pm Że można zaakceptować to wiem , i to pozwał wejść na stronę konfiguracyjną.
Tu bardziej chodziło mi o odpowiedź w kontekście przyszłych nabywców modułu mSBW02 żeby się nie wystraszyli że coś nie tak .
A tak to wiadomo że tak ma być![]()
I tu masz rację , tam tylko będą zaglądać „kombinatorzy” (testerzy )klew wrote: Sun Nov 16, 2025 7:00 pmOgólnie lokalne www to "tryb awaryjny". Normalnie użytkownik powinien sobie dodać urządzenie przez apkę i tyle.LukiSpajder wrote: Sun Nov 16, 2025 6:43 pm Że można zaakceptować to wiem , i to pozwał wejść na stronę konfiguracyjną.
A tak to wiadomo że tak ma być![]()
Przynajmniej taki jest kierunek
Tak. Dlatego pisałem, że to jest kierunek. Jeszcze kilka braków jest.LukiSpajder wrote: Sun Nov 16, 2025 7:11 pm
Jedynie w Cloud nie można zmienić czasu zadziałania przycisków , ale to jak się nic nie dzieje to pewnie zwykły użytkownik nie zmieni nigdy .