Witam.
ROW 2m podłączony od kilku lat. Jeden kanał jako sterowanie elektrozamkiem drzwi a drugi jako sterowanie oświetleniem ogrodu.
Do sterowania oświetleniem utworzony został harmonogram dobowy. tzn włącza o zachodzie słońca i wyłącza o danej godzinie wieczorem. I teraz pytanie czy jest możliwość wyłączenia sterowania na zimę np bez ruszania harmonogramu. Szukałem takiej możliwości jednak nic nie znalazłem.
ROW 02m jak wyłączyć sezonowo sterowanie jednego modułu
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Poprostu w CLOUD wyłącz harmonogram, całe ustawienia zostaną ale nie będzie się wykonywał.gracus7 wrote: Thu Nov 27, 2025 6:55 pm Witam.
ROW 2m podłączony od kilku lat. Jeden kanał jako sterowanie elektrozamkiem drzwi a drugi jako sterowanie oświetleniem ogrodu.
Do sterowania oświetleniem utworzony został harmonogram dobowy. tzn włącza o zachodzie słońca i wyłącza o danej godzinie wieczorem. I teraz pytanie czy jest możliwość wyłączenia sterowania na zimę np bez ruszania harmonogramu. Szukałem takiej możliwości jednak nic nie znalazłem.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
gracus7
Dziękuję bardzo. Jak szukałem to tam jest opis WŁĄCZONE i nie do końca byłem pewien czy to o to chodzi. Gdyby był opis włącz /wyłącz to byłoby bardziej czytelnie. Pozdrawiam