ROW 02m jak wyłączyć sezonowo sterowanie jednego modułu

gracus7

Witam.
ROW 2m podłączony od kilku lat. Jeden kanał jako sterowanie elektrozamkiem drzwi a drugi jako sterowanie oświetleniem ogrodu.
Do sterowania oświetleniem utworzony został harmonogram dobowy. tzn włącza o zachodzie słońca i wyłącza o danej godzinie wieczorem. I teraz pytanie czy jest możliwość wyłączenia sterowania na zimę np bez ruszania harmonogramu. Szukałem takiej możliwości jednak nic nie znalazłem.
robertklepacki94
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

gracus7 wrote: Thu Nov 27, 2025 6:55 pm Witam.
ROW 2m podłączony od kilku lat. Jeden kanał jako sterowanie elektrozamkiem drzwi a drugi jako sterowanie oświetleniem ogrodu.
Do sterowania oświetleniem utworzony został harmonogram dobowy. tzn włącza o zachodzie słońca i wyłącza o danej godzinie wieczorem. I teraz pytanie czy jest możliwość wyłączenia sterowania na zimę np bez ruszania harmonogramu. Szukałem takiej możliwości jednak nic nie znalazłem.
Poprostu w CLOUD wyłącz harmonogram, całe ustawienia zostaną ale nie będzie się wykonywał.
Zrzut ekranu 2025-11-27 o 20.00.32.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
gracus7

Dziękuję bardzo. Jak szukałem to tam jest opis WŁĄCZONE i nie do końca byłem pewien czy to o to chodzi. Gdyby był opis włącz /wyłącz to byłoby bardziej czytelnie. Pozdrawiam

Return to “ZAMEL ROW-02m”