Niestety aktualizacja nic nie pomogła. Na moje:vajera wrote: Thu Dec 04, 2025 9:10 pmProszę o przetestowanie 0.9.172-04/12/25 + logi.LukiSpajder wrote: Thu Dec 04, 2025 6:15 pm
Na tej stronie to szerzej opisałem , ostatni punkt nie aktualny ( przesyła korektę temperatury po podpięciu termometru zewnętrznego )
viewtopic.php?p=218519&hilit=Lukispajder#p218519
viewtopic.php?t=16766&hilit=Lukispajder&start=1080
Jeśli łatwiej Ci będzie to wrzucę to wszystko w jedną wiadomość w zakładce głowice ?
- apka nie pokazuje trybu otwarcia/zamknięcia głowicy w procentach
- off na aplikacji = on na głowicy
- off na głowicy = przałącza w aplikacji na temperaturę z programu suplowego, ale jest w trybie ręcznym ( przy jednej fladze, bo przy dwóch jest już normalnie w trybie ręcznym). Aplikacja pokazuje normalnie temp, a glowica nadal off
- tryb antyzamarzaniowy czy jakoś tak na głowicy = Program suplowy
- głowica ma kilka programów, już zapomniałem jak się one nazywają, typu komfort, eko, antyzamarzaniowy i chyba off.
Każdy ma zapisaną swoją temperaturę i np jeśli zmieniając temperaturę, obojętnie czy w apce, czy ręcznie ustawimy na taką samą
jak ma ustawiony jeden z tych programów, to automatycznie wychodzi nam z trybu ręcznego i głowica głupieje.
Zazwyczaj przechodzi w tryb Off lub program. Później w apce takie cyrki jak Off + grzanie
- niewiem, czy o czymś nie zapomniałem