zzrr wrote: Mon Dec 08, 2025 5:11 pm
RomanG wrote: Mon Dec 08, 2025 5:02 pm
...............
W takim razie spokojnie możesz odpisać: a ugryź mnie w .... i strzelić uśmieszek.

...i jest OK!
ok.
Zibi ugryź mnie w....

A tak na poważnie to absolutnie nie poczułem się urażony. Jedynie trochę się wkurzyłem
Ja też nie zawsze mam cały super dzień i zdarza się że coś potrafi mnie "odpalić". Przepraszać drugi raz za to samo już nie będę
Miałem nie zabierać już tutaj głosu, ale jak już się uspokoiłeś (chyba) to napiszę.
Za bardzo bierzesz wszystko, co tutaj jest napisane, do siebie (całkiem niepotrzebnie).
Napisałem "poczytaj" , dałem link i plik w załączniku ale nie tylko dla Ciebie.
Jeśli Cię cytuję, to zwracam się do Ciebie. Dlaczego miałbym używać drugiej osoby liczby mnogiej?
To jest temat o lokalnych akcjach i warunkowaniach a Ty nie jesteś jedyny, który z tego korzysta.
Sam czasem zaglądam do tych materiałów planując pracę bardziej zaawansowanych układów.
Ty pisałeś o "kombinowaniu", ja pisałem "o wiedzy". I to jest ta różnica. Jeśli wiesz, to nie musisz kombinować, możesz tylko sprawdzić, czy działa zgodnie z założeniami (i Twoją wiedzą).
Załączone materiały są dla wszystkich i mam nadzieję, że nie jedna osoba skorzysta. Zresztą gdzieś tutaj na Forum je już zamieszczałem, ale nie potrafiłem na telefonie znaleźć na szybko, bo dałbym tylko link.
I to nie są materiały dla przedszkolaków, raczej dla trochę starszych dzieci, warto mieć je pod ręką.
Za stary jestem na jakieś "chojraczenie" - nie do końca nawet wiem co w tym kontekście miałoby to słowo oznaczać.
Przeczytaj jeszcze raz (na spokojnie) mój komentarz, który Cie tak rozemocjonował, szczególnie zdanie:
@vajera podstawowe operacje opisał, ja proponuję zerknąć dodatkowo tutaj
W każdym razie, jeśli nie chcesz czytać tego, co piszę, to kliknij na mój avatar, a później kliknij w
"Dodaj do wrogów".
Ja ze swojej strony postaram się mniej udzielać w wątkach, w których dzielisz się swoimi problemami i uwagami.
Kończąc napiszę tylko co powiedział kiedyś Arystoteles (albo się mu to tylko przypisuje):
Krytyka jest czymś, czego możemy łatwo uniknąć nie mówiąc nic, nie robiąc nic i będąc nikim.
Krytykuj mnie więc do woli, byle konstruktywnie.
Pozostałym, którzy zabrali głos w dyskusji bardzo dziękuję. Tyle miłych słów o sobie dawno nie czytałem