Wrzucam kilka logówvajera wrote: Tue Dec 09, 2025 12:11 pmZobacz 0.9.191-09/12/25lukasz06 wrote: Tue Dec 09, 2025 11:09 amWesrsja 0.9.190.
Podobna sytuacja. Zmieniam wpierw na 20 stopni (obojętnie - aplikacja, czy głowica), jest dobrze.
Zmieniam dalej na 19 stopni i teraz nie przełącza się w tryb program, ale sam zmienia nastawę na 22 (tryb comfort) i zaczyna mi grzać.
Tak jak pisałem, problemem są te nastawy trybów, które po wykryciu temp odpowiadającej danemu trybowi automatycznie przełączają głowicę na ten tryb. Czyli należałoby zmienić ich wartości na powiedzmy 34-35 lub 5-6, żeby ich ktoś przypadkiem nie włączył. Chyba, że idzie to jakoś wyłączyć całkowicie?
Ogólnie te problemy o których pisałem wcześniej zniknęły, ale pojawiły się nowe
Teraz nie mogę zejść poniżej tych 19stopni bo robi korektę do tej co była przed 19
Np było 19,5 chcę zmienić na 18 ,17 obojętnie to wraca do tych 19. Tak samo jest z nastepnym trybem (chyba 16stopni), nie miżna zejść ponizej , ani powyżej bo zawze wraca do temp z przed nastawy. Mówię tu o nastawach z głowicy.
Jeśli zrobimy to samo w apikacji to termostat w Supli "trzyma" tą wybraną temp np 19, ale na głowicy przeskakują ciągle ikony
trybu comfort/eco i wtedy na głowicy nie możemy już wogóle nic zmienić.