Da się ustawiać. Musisz przytrzymać kolumnę którą chcesz zmienić i przesuwać góra/dół.MadOnion78 wrote: Tue Dec 09, 2025 1:20 pm Pytanko, czy jest możliwość albo czy są takie plany aby w aplikacji w zakładce TIMER szło ustawić inną wartość jako domyślną?
Aktualnie chyba jest to 3min
[Android] Wersja 25.12
-
djalex
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
-
kiler88
- Been thanked: 1 time
I czy może jest w planach dodanie tych timerów też w cloud, bo teraz można zrobić scenę włącz->opóźnienie-> wyłącz, ale to zależne jest od internetu, a mam kiepski zasięg w pewnym module, timer z aplikacji rozumiem liczy się na urządzeniu, jak w przypadku automatu schodowego?
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Może zrobimy tak, że rzeczy,o które ludzie pytają w niepowiązanych tematach, będą przenoszone na koniec kolejki :pkiler88 wrote: Tue Dec 09, 2025 2:36 pm I czy może jest w planach dodanie tych timerów też w cloud, bo teraz można zrobić scenę włącz->opóźnienie-> wyłącz, ale to zależne jest od internetu, a mam kiepski zasięg w pewnym module, timer z aplikacji rozumiem liczy się na urządzeniu, jak w przypadku automatu schodowego?
Najlepsze suple dla Twojego domu 
Takiego staruszka ma u mnie koleżanka w pracy, nawet z ukruszonym ekranem i nie chce się przesiadać na nic innego, bo żaden nowszy aparat już nie ma diody sygnalizującej, że ktoś dzwonił, albo że przyszła wiadomość. Na nic się zdaje moje tłumaczenie, że jak sobie wymieni aparat na taki z amoledem i włączy odpowiednią funkcję, to te powiadomienia o nieodebranych połączeniach, czy wiadomościach będzie widzieć na ekranie. Niestety to tłumaczenie do niej nie przemawia
Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia i mam taką poradę, bo jest to dobry moment, aby napisać list do Świętego Mikołaja z prośbą o jakiś taki nowszy telefon
Napisz mu, że bardzo lubisz swojego staruszka, ale Supla już na nim niedomaga i nie chce z nim współpracować, wiesza się i kręci w kółko, a chciałbyś dalej móc sterować bez problemu oświetleniem choinkowym, lampkami na balkonie, czy też ogrzewaniem. Jestem pewny, że Święty przychyli się do Twojej prośby, nie zapomnij tylko mu dopisać, że pod choinką będą na niego czekać mleko i ciasteczka
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
QLQ
A ja w pracy mam S7lesny8 wrote: Tue Dec 09, 2025 3:49 pmTakiego staruszka ma u mnie koleżanka w pracy, nawet z ukruszonym ekranem i nie chce się przesiadać na nic innego, bo żaden nowszy aparat już nie ma diody sygnalizującej, że ktoś dzwonił, albo że przyszła wiadomość. Na nic się zdaje moje tłumaczenie, że jak sobie wymieni aparat na taki z amoledem i włączy odpowiednią funkcję, to te powiadomienia o nieodebranych połączeniach, czy wiadomościach będzie widzieć na ekranie. Niestety to tłumaczenie do niej nie przemawia![]()
Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia i mam taką poradę, bo jest to dobry moment, aby napisać list do Świętego Mikołaja z prośbą o jakiś taki nowszy telefon![]()
Napisz mu, że bardzo lubisz swojego staruszka, ale Supla już na nim niedomaga i nie chce z nim współpracować, wiesza się i kręci w kółko, a chciałbyś dalej móc sterować bez problemu oświetleniem choinkowym, lampkami na balkonie, czy też ogrzewaniem. Jestem pewny, że Święty przychyli się do Twojej prośby, nie zapomnij tylko mu dopisać, że pod choinką będą na niego czekać mleko i ciasteczka![]()
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
Ja też miałem S7, ale klika lat temu dałem mu wolne i teraz odpoczywa w szufladzie
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Wydłużę go.Sk_uter wrote: Fri Dec 12, 2025 9:02 am Ten nowy wygląd ściemniacza jest o wiele mniejszy i mniej wygodny jak chce ustawić małą jasność kilku procent to ciężko ustawić
EDIT: a jaką masz wersję apki? Bo ja go już raz wydłużałem, ale to poszło chyba dopiero przedwczoraj