[Android] Wersja 25.12

djalex
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

MadOnion78 wrote: Tue Dec 09, 2025 1:20 pm Pytanko, czy jest możliwość albo czy są takie plany aby w aplikacji w zakładce TIMER szło ustawić inną wartość jako domyślną?
Aktualnie chyba jest to 3min
Da się ustawiać. Musisz przytrzymać kolumnę którą chcesz zmienić i przesuwać góra/dół.
kiler88
Been thanked: 1 time

I czy może jest w planach dodanie tych timerów też w cloud, bo teraz można zrobić scenę włącz->opóźnienie-> wyłącz, ale to zależne jest od internetu, a mam kiepski zasięg w pewnym module, timer z aplikacji rozumiem liczy się na urządzeniu, jak w przypadku automatu schodowego?
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

kiler88 wrote: Tue Dec 09, 2025 2:36 pm I czy może jest w planach dodanie tych timerów też w cloud, bo teraz można zrobić scenę włącz->opóźnienie-> wyłącz, ale to zależne jest od internetu, a mam kiepski zasięg w pewnym module, timer z aplikacji rozumiem liczy się na urządzeniu, jak w przypadku automatu schodowego?
Może zrobimy tak, że rzeczy,o które ludzie pytają w niepowiązanych tematach, będą przenoszone na koniec kolejki :p
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
lesny8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 9 times

Patryk wrote: Sun Dec 07, 2025 5:01 pm Taki już "staruszek"
Samsung Galaxy S8
Android 9
Takiego staruszka ma u mnie koleżanka w pracy, nawet z ukruszonym ekranem i nie chce się przesiadać na nic innego, bo żaden nowszy aparat już nie ma diody sygnalizującej, że ktoś dzwonił, albo że przyszła wiadomość. Na nic się zdaje moje tłumaczenie, że jak sobie wymieni aparat na taki z amoledem i włączy odpowiednią funkcję, to te powiadomienia o nieodebranych połączeniach, czy wiadomościach będzie widzieć na ekranie. Niestety to tłumaczenie do niej nie przemawia :roll:

Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia i mam taką poradę, bo jest to dobry moment, aby napisać list do Świętego Mikołaja z prośbą o jakiś taki nowszy telefon ;)
Napisz mu, że bardzo lubisz swojego staruszka, ale Supla już na nim niedomaga i nie chce z nim współpracować, wiesza się i kręci w kółko, a chciałbyś dalej móc sterować bez problemu oświetleniem choinkowym, lampkami na balkonie, czy też ogrzewaniem. Jestem pewny, że Święty przychyli się do Twojej prośby, nie zapomnij tylko mu dopisać, że pod choinką będą na niego czekać mleko i ciasteczka :)
SOP 2023 :heavy_check_mark:
SOP 2024 :heavy_check_mark:
Czekam na kolejne Supla Offline Party :upside_down_face:
🧩: 🔑cz->b ⛴️+ila
QLQ

lesny8 wrote: Tue Dec 09, 2025 3:49 pm
Patryk wrote: Sun Dec 07, 2025 5:01 pm Taki już "staruszek"
Samsung Galaxy S8
Android 9
Takiego staruszka ma u mnie koleżanka w pracy, nawet z ukruszonym ekranem i nie chce się przesiadać na nic innego, bo żaden nowszy aparat już nie ma diody sygnalizującej, że ktoś dzwonił, albo że przyszła wiadomość. Na nic się zdaje moje tłumaczenie, że jak sobie wymieni aparat na taki z amoledem i włączy odpowiednią funkcję, to te powiadomienia o nieodebranych połączeniach, czy wiadomościach będzie widzieć na ekranie. Niestety to tłumaczenie do niej nie przemawia :roll:

Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia i mam taką poradę, bo jest to dobry moment, aby napisać list do Świętego Mikołaja z prośbą o jakiś taki nowszy telefon ;)
Napisz mu, że bardzo lubisz swojego staruszka, ale Supla już na nim niedomaga i nie chce z nim współpracować, wiesza się i kręci w kółko, a chciałbyś dalej móc sterować bez problemu oświetleniem choinkowym, lampkami na balkonie, czy też ogrzewaniem. Jestem pewny, że Święty przychyli się do Twojej prośby, nie zapomnij tylko mu dopisać, że pod choinką będą na niego czekać mleko i ciasteczka :)
A ja w pracy mam S7 😀
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
lesny8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 9 times

QLQ wrote: Thu Dec 11, 2025 7:16 pm ...
A ja w pracy mam S7 😀
Ja też miałem S7, ale klika lat temu dałem mu wolne i teraz odpoczywa w szufladzie ;)
SOP 2023 :heavy_check_mark:
SOP 2024 :heavy_check_mark:
Czekam na kolejne Supla Offline Party :upside_down_face:
🧩: 🔑cz->b ⛴️+ila
Sk_uter
Has thanked: 1 time

Ten nowy wygląd ściemniacza jest o wiele mniejszy i mniej wygodny jak chce ustawić małą jasność kilku procent to ciężko ustawić
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
mipolansk
Been thanked: 18 times

Sk_uter wrote: Fri Dec 12, 2025 9:02 am Ten nowy wygląd ściemniacza jest o wiele mniejszy i mniej wygodny jak chce ustawić małą jasność kilku procent to ciężko ustawić
Wydłużę go.

EDIT: a jaką masz wersję apki? Bo ja go już raz wydłużałem, ale to poszło chyba dopiero przedwczoraj
Sk_uter
Has thanked: 1 time

Wersja z dnia: 09.12.2025 22:25 (310)
mipolansk
Been thanked: 18 times

To w kolejnym wydaniu będzie jeszcze bardziej wydłużony.

Return to “Android”