Dzień Dobry
Wczoraj dostałem zestaw testowy dostarczony przez firmę kurierską DPD ( tak na marginesie moja ulubiona )
Myślałem że ten sterownik jest większy a tu takie zgrabne maleństwo . Podziękowania dla firmy Heatpol za to że otrzymałem zestaw bez kabla . Gdzie pytając, czy jest to możliwe? W wiadomości prywatnej zrozumiałem że to nie było przewidziane w zestawie testowym
ale …
W odpowiedzi dostałem cytuje :
"Będzie Pan zadowolony"
Zrobimy wersję bez kabla, jak szaleć, to szaleć
Także jestem pewnie, że obsługa klienta w tej firmie jest na wysokim poziomie jeśli do testera jest takie podejście to co dopiero przy zakupie produktu i ewentualnej potrzebie pomocy przed i po zakupowej .
Wszystko przyszło wczoraj tj. grzałka jak i zaworki z trójnikiem ale mino sprawdzenia przed zgłoszeniem się do testów jak i przejrzenia wielu materiałów z montażu grzałek. Że można to zrobić u mnie. Plus potwierdzeniem było wybranie mnie do grona testerów gdzie zamieściłem zdjęcie jak i opis montażu. Ale …..jest pewien problem grzałka nie przejdzie przez półśrubunek 1/2 cala DN15 grzałka musi być wkręconą bezpośrednio w grzejnik. Tu nie może być zastosowany trójnik do grzałki bo gdy jest gwint zewnętrzny 1/2 to średnica jest w środku 15 mm a grzałka potrzebuje ok 19 mm. Czyli wszyscy Ci którzy mają podłączenie jak ja nie zaadoptują tej grzałki. Czyli podłączony grzejnik pod dwa wejścia od dołu.
I tak parafrazując ten materiał
https://www.youtube.com/watch?v=sDFlkdhrqOM
Nie będę testował – mam silną wolę nie będę testował
Tylko otworze pooglądam , wyjmę z foli – mam silną wole nie będę testował
Tylko napisze na olx czy oferta używanego grzejnika aktualna – mam silną wole nie będę testował
Spojrzę może przenieś zaworek na górę , rozkuć ścianę w wiatrołapie- – mam silną wole nie będę testował
Może odkręcę grzejnik ale nie – mam silną wole nie będę testował
Za tą silną wole coś mi się należy jakiś test
Tak więc coś wykombinuje aby przeprowadzić testy

Jeśli się mylę w kwestii montaż to proszę o sprostowanie chodzi o grzejnik z gwintem 1/2 cala
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.