Zamykanie (działanie) przez określony czas.
-
[email protected]
Witam wszystkich Potrzebuję ustawić otwieranie drzwi do kurnika na 18 s, ponieważ tyle czasu potrzebuje silnik na pełe otwarcie,a z tego co widze to pomiędzy 10 a 30 nie ma nic. Czy da się to jakoś gdzieś wpisać?
-
[email protected]
W takim razie kolejne pytanie laika. Jak zmienić funkcje z otwierania drzwi na roletę? W dostępnych funkcjach nie ma rolety. Czy to na etapie programowania trzeba zrobić?
-
[email protected]
To jest płytka ESP 8266. Kiedyś wgrałem program po przez guigeneric czy jakoś tak. Do tego przekaźniki do załączania silnika .
-
[email protected]
Dzięki, sprawdzę i dam znać czy problem się rozwiąże.
-
[email protected]
Niestety poległem
Czy mógłby ktoś krok po kroku jak krowie na rowie napisać jak to zrobić. Kiedyś udało mi się uruchomić otwieranie i zamykanie tych drzwiczek, ale teraz zupełnie zapomniałem jak to było. Zacznę od tego , że mam płytkę Node MCU . Wygenerowałem i wgrałem soft przez GG. Oczywiście zaznaczyłem min rolety. Następnie połaczyłem się z siecią rozgłaszaną przez płytkę i wpisałem dane do wifi. Na tym moja wiedza się zakończyła. Urządzenie jest widoczne w mojej supli. Rozumiem, że muszę tak jak w poprzednim przypadku uzyć do tego przekaźników? Bardzo proszę o pomoc w tym temacie