po odwróceniu sterowania silnikiem (na wszystkich trzech) fizyczne nadal pracują poprawnievajera wrote: Sat Jan 17, 2026 3:07 pmPoeksperymentuj z przełącznikiem odwrotna praca silnika w Supla Cloud i daj znać.Jarek wrote: Sat Jan 17, 2026 2:52 pm pozakładałem sterowniki do rolet Manufacturer name _TZ3218_zhg356le | model ID TS130F
robiły co miały robić
nic nie ruszałem, nie wgrywałem oprogramowania, nie konfigurowałem ... po prostu nic ...
i wszystko było fajnie miesiąc a teraz widzę, że przyciski w apce na telefonie oszalały
na pierwszej rolecie przyciski częściowego zamykania/otwieranie działają odwrotnie a przyciski całkowitego otwieranie/zamykania zawsze zamykają
na drugiej rolecie przyciski częściowego działają odwrotnie a całkowitego poprawnie
na trzeciej tak jak na pierwszej - całkowitego zawsze zamykają, a częściowego działają odwrotnie
przyciski fizyczne poprawnie zamykają/otwierają
przed chwilą wgrałem najnowszy soft bramki z wczoraj ale bez zmian
jakieś podpowiedzi ?
częściowe wszędzie teraz pracują poprawnie
całkowitego na pierwszej i trzeciej oba przyciski w apce nadal tylko zamykają
na drugiej oba przyciski całkowitego w apce nadal poprawnie
sprawdziłem jeszcze na drugiej bramce z roletami na piętrze i tam wszystkie przyciski częsciowego zamykania poprawnie ale te od całkowitego gdzieniegdzie poprawnie a na niektórych oba tylko zamykają ... czary panie