Dzień dobry,
Ustawilem w supla cloud termometr , że jak przekroczy 30 stopni , zeby przyszło powiadomienie. Gdzie ono przychodzi ?
Bo nigdzie nie mam żdanego komunikatu.
Ustawienia mam jak w załaczniku.
Dziekuje
Brak powiadomień z termometra THW
-
bartlomiej1987
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
kiler88
- Been thanked: 1 time
W aplikacji na telefon który ma przypisany Identyfikator Dostępu #2.
Przy tych ustawieniach przyjdzie kiedy temperatura wzrośnie z poniżej 30 st. C powyżej 30 st. C i nie przyjdzie ponownie dopóki nie spadnie poniżej 20 st C i wzrośnie ponownie powyżej 30 st. C.
Mylący jest komunikat "Temperatura spadła", może chcesz osiągnąć coś innego?
Przy tych ustawieniach przyjdzie kiedy temperatura wzrośnie z poniżej 30 st. C powyżej 30 st. C i nie przyjdzie ponownie dopóki nie spadnie poniżej 20 st C i wzrośnie ponownie powyżej 30 st. C.
Mylący jest komunikat "Temperatura spadła", może chcesz osiągnąć coś innego?
-
bartlomiej1987
Ale nic nie przychodzi na tą aplikacje.
Wchodzę w historie powiadomień i też nic nie ma.
Komunikat trochę mylący ,bo łatwiej było nam "podgrzać" ten czujnik żeby przekroczyło tą temperaturę , a komunikatu już nie zmieniłem.
Co mam teraz zrobić ?
Może ktoś mi wysłać screena jak takie powiadomienie wygląda ?
Komunikat trochę mylący ,bo łatwiej było nam "podgrzać" ten czujnik żeby przekroczyło tą temperaturę , a komunikatu już nie zmieniłem.
Co mam teraz zrobić ?
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Normlanie wyskakuje jako powiadomienie na telefonie, analogicznie jak z innych aplikacji.bartlomiej1987 wrote: Thu Jan 29, 2026 11:37 am Ale nic nie przychodzi na tą aplikacje.
Co mam teraz zrobić ?
Sprawdź ustawienia w aplikacji SUPLA, czy są włączone uprawnienia dla powiadomień.
Natomiast u Ciebie kluczowe jest:
1. Przy tak ustawionym warunku, temperatura musi spaść poniżej 20 stopni, dopiero potem wzrosnąć powyżej 30 -> poleci powiadomienie.
2. Powiadomienie poleci na telefony przypisane do "Identyfikator Dostępu #2" <- sprawdź w Cloud czy Twój smartfon ma przypisany Identyfikator Dostępu #2.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
bartlomiej1987
A jak to ma wyglądać w Cloud ? "2. Powiadomienie poleci na telefony przypisane do "Identyfikator Dostępu #2" <- sprawdź w Cloud czy Twój smartfon ma przypisany Identyfikator Dostępu #2."klew wrote: Thu Jan 29, 2026 11:40 amNormlanie wyskakuje jako powiadomienie na telefonie, analogicznie jak z innych aplikacji.bartlomiej1987 wrote: Thu Jan 29, 2026 11:37 am Ale nic nie przychodzi na tą aplikacje.
Co mam teraz zrobić ?
Sprawdź ustawienia w aplikacji SUPLA, czy są włączone uprawnienia dla powiadomień.
Natomiast u Ciebie kluczowe jest:
1. Przy tak ustawionym warunku, temperatura musi spaść poniżej 20 stopni, dopiero potem wzrosnąć powyżej 30 -> poleci powiadomienie.
2. Powiadomienie poleci na telefony przypisane do "Identyfikator Dostępu #2" <- sprawdź w Cloud czy Twój smartfon ma przypisany Identyfikator Dostępu #2.
Mógłbyś mi screena wyslać?
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
W Cloud w górnym pasku masz zakładkę ,,Smartfony" wchodzisz w nią i jeśli masz więcej niż jedne smartfon dodany do konata to szukasz swojego(czyli tego na którym chcesz mieć powiadomienia) i tu w ID dostępu musi widnieć Identyfikator Dostępu #2.
Jeśli jest inny klikasz na zielony kafelek, wtedy zmieni się na żółty i klikasz aktualny ID i powinna pokazać ci się lista z dostępnymi i wtedy wybierasz Identyfikator Dostępu #2 i zapisujesz.
Jeśli jest inny klikasz na zielony kafelek, wtedy zmieni się na żółty i klikasz aktualny ID i powinna pokazać ci się lista z dostępnymi i wtedy wybierasz Identyfikator Dostępu #2 i zapisujesz.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023