klew wrote: Wed Mar 18, 2026 7:34 pm
vajera wrote: Wed Mar 18, 2026 7:30 pm
zzrr wrote: Wed Mar 18, 2026 7:23 pm
Kurna @vajera... co za wiadomość.... Rewalacja...
Tyle, że chwilowo zarzuciłem prace nad tym pomysłem z uwagi na tę wiadomość:
viewtopic.php?p=231621#p231621
Założyłem, że może szykują się jakieś zmiany w systemie powiadomień Supla I niepotrzebnie będę je dublował.
Tak, szykują się

.
Czekamy na ostanie szlify clouda i serwera.
Wkrótce więcej info
To jest dokładnie ten moment, na który się czekało - nawet jeśli wcześniej trudno było go precyzyjnie nazwać. Nowa funkcja pojawiła się trochę jak odpowiedź na potrzebę, którą wszyscy czuli, ale nikt nie potrafił do końca ubrać w słowa. I nagle jest - działa, upraszcza, porządkuje, sprawia, że powiadomienia stają się jasne, proste i użyteczne.
Pierwsza reakcja? Ulga. Taka prawdziwa, codzienna. Bo coś, co wcześniej wymagało kilku kroków, kombinowania albo po prostu irytowało swoją niedoskonałością, teraz dzieje się naturalnie. Intuicyjnie. Jakby ta funkcja była tam od zawsze.
Trzeba naprawdę docenić autorów. Widać, że to nie jest przypadkowy dodatek ani szybka poprawka „na odczepnego”. To efekt wsłuchania się w użytkowników, zrozumienia ich frustracji i przełożenia tego na konkretne, działające rozwiązanie. Co więcej - rozwiązanie eleganckie. Takie, które nie tylko spełnia swoją rolę, ale robi to w sposób niemal niewidoczny, nienachalny.
Jest w tym też coś więcej - poczucie, że Supla dojrzewa razem z użytkownikiem. Że ktoś po drugiej stronie naprawdę myśli o tym, jak wygląda codzienne korzystanie z technologii, a nie tylko o tym, żeby „coś dodać” do listy funkcji.
Można powiedzieć: w końcu. Ale można też powiedzieć: było warto czekać