Ale chyba nic z tego nie będzie, C3 też się grzeją i jeszcze nie chcą działać jak powinny.
Przeproszę się z Wemosami...
wersja 2.0.22 , zaktualizuj też GG, sprawdzałem pod C6 to się nie wywala niczym przy konfiguracji, a czy działa i dobrze liczy to już nie wiemrobertklepacki94 wrote: Mon Jul 27, 2026 7:02 pmJak będziesz miał coś do testowania to daj znać, wygrzebałem czujnik odległości z szuflady i mam gotowy zestaw[email protected] wrote: Thu Jul 23, 2026 5:21 pm Samo zrobienie drugiej wersji na GPM - żaden problem, zaraz zrobię, przy czym nie mam tego czujnika, więc ktoś by się musiał wypowiedzieć czy to działa![]()
![]()
Mam C6, S2 i C3 ale dziś imprezuje, jutro będę testował[email protected] wrote: Fri Jul 31, 2026 6:01 pmwersja 2.0.22 , zaktualizuj też GG, sprawdzałem pod C6 to się nie wywala niczym przy konfiguracji, a czy działa i dobrze liczy to już nie wiemrobertklepacki94 wrote: Mon Jul 27, 2026 7:02 pmJak będziesz miał coś do testowania to daj znać, wygrzebałem czujnik odległości z szuflady i mam gotowy zestaw[email protected] wrote: Thu Jul 23, 2026 5:21 pm Samo zrobienie drugiej wersji na GPM - żaden problem, zaraz zrobię, przy czym nie mam tego czujnika, więc ktoś by się musiał wypowiedzieć czy to działa![]()
![]()
Zrobiłem tak, że jak zaznaczysz ptaszka to przelicza % pomiędzy min a max, jak tego nie zrobisz to surowa wartość.
Nie chcę mi się z tym walczyć a nie działa po dobroci, plus za chwilę nie będzie miało dość pamięci, bo jedziemy na limiciemiko1282 wrote: Sat Aug 01, 2026 7:54 am Nie ukrywam że nie przeczytałem całego wątku, dlaczego nie ma możliwości wgrywania na esp8266?![]()
Na szybko wgrałem na ESP32C6, w ustawieniach wybieram GPIO ale w cloud nie poakzuje się wogole kanał czujnika, w ustawieniach urzadzenia nie po zapisaniu nie zapamiętuje ptaszka ,,przelicz''[email protected] wrote: Fri Jul 31, 2026 6:01 pmwersja 2.0.22 , zaktualizuj też GG, sprawdzałem pod C6 to się nie wywala niczym przy konfiguracji, a czy działa i dobrze liczy to już nie wiemrobertklepacki94 wrote: Mon Jul 27, 2026 7:02 pmJak będziesz miał coś do testowania to daj znać, wygrzebałem czujnik odległości z szuflady i mam gotowy zestaw[email protected] wrote: Thu Jul 23, 2026 5:21 pm Samo zrobienie drugiej wersji na GPM - żaden problem, zaraz zrobię, przy czym nie mam tego czujnika, więc ktoś by się musiał wypowiedzieć czy to działa![]()
![]()
Zrobiłem tak, że jak zaznaczysz ptaszka to przelicza % pomiędzy min a max, jak tego nie zrobisz to surowa wartość.
U mnie to zero jest w numerze wersji na końcu może od nowa uruchomić GGBD .[email protected] wrote: Fri Jul 31, 2026 6:07 pm @LukiSpajder
Sprawdzałem aktualizację z 2.0.20 na 2.0.22 to mi się zaktualizował bez problemu![]()