Ciekawie wygląda natomiast aplikacja na tablecie; menu jest widoczne obok listy kanałów.
[Android] Wersja 26.08
Wykasowało mi sparowane tagi NFC, z tym że nie jestem w stanie powiedzieć, czy zrobiła to dzisiejsza aktualizacja, czy wcześniejsze. Android Auto także "stracił" przypisane akcje. Dla mnie to żaden problem, ale informuję.
Ciekawie wygląda natomiast aplikacja na tablecie; menu jest widoczne obok listy kanałów.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Przepraszam, zagubiła mi się emotikonkadjalex wrote: Tue Aug 04, 2026 12:57 pmPrzecież to 'z przymrużeniem oka" było![]()
Tak to jest, jak się pisze na forum w czasie telekonferencji
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Dzięki za informację, sprawdzę. A apka po aktualizacji szybko się włączyła, czy wisiała chwilę na ekranie uruchamianie?RomanG wrote: Tue Aug 04, 2026 3:17 pm Wykasowało mi sparowane tagi NFC, z tym że nie jestem w stanie powiedzieć, czy zrobiła to dzisiejsza aktualizacja, czy wcześniejsze. Android Auto także "stracił" przypisane akcje. Dla mnie to żaden problem, ale informuję.
Ciekawie wygląda natomiast aplikacja na tablecie; menu jest widoczne obok listy kanałów.![]()
Instalacja w tablecie trwała chwilkę i otwarcie apki było natychmiastowe, natomiast w starym samsungu S10e instalacja "trwała wieki"
Jeżeli chodzi o funkcjonalności AA i NFC to sugerowałbym poczekać na więcej ew. zgłoszeń, gdyż mogło się zdarzyć, że to mój "specyficzny przypadek".
-
mipolansk
Sprawdzałem na moich urządzeniach i tam zostały zarówno NFC i AA, ale zobaczymy, może jeszcze ktoś się zgłosi.RomanG wrote: Wed Aug 05, 2026 8:28 am Jeżeli chodzi o funkcjonalności AA i NFC to sugerowałbym poczekać na więcej ew. zgłoszeń, gdyż mogło się zdarzyć, że to mój "specyficzny przypadek".Mało z tego korzystałem i dlatego nie mogę dokładnie powiedzieć, kiedy to zniknęło.
![]()
-
Juszczaczek1
- Been thanked: 2 times
U mnie też NFC się nie skasowałomipolansk wrote: Wed Aug 05, 2026 8:31 amSprawdzałem na moich urządzeniach i tam zostały zarówno NFC i AA, ale zobaczymy, może jeszcze ktoś się zgłosi.RomanG wrote: Wed Aug 05, 2026 8:28 am Jeżeli chodzi o funkcjonalności AA i NFC to sugerowałbym poczekać na więcej ew. zgłoszeń, gdyż mogło się zdarzyć, że to mój "specyficzny przypadek".Mało z tego korzystałem i dlatego nie mogę dokładnie powiedzieć, kiedy to zniknęło.
![]()
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Ja akurat NFC nie używam, ale Android Auto zgodne z ustawieniami z poprzedniej wersji (nic się nie zgubiło).
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Robert Błaszczak
-
mipolansk
Nawet nie zauważyłem że Przemek już wrzucił. Poprawiłem kilka uwag jakie dostałem:
- kolory na liście w trybie nocnym
- chowane menu w tablecie
- przywrócenie odświeżenia wartości agregowanych liczników, które można sobie ustawić, żeby się wyświetlały na liście zamiast stanu licznika.
I jedna większa rzecz:
- dokładniejsze komunikaty błędów dla certyfikatów SSL podczas dodawania nowych urządzeń.
- kolory na liście w trybie nocnym
- chowane menu w tablecie
- przywrócenie odświeżenia wartości agregowanych liczników, które można sobie ustawić, żeby się wyświetlały na liście zamiast stanu licznika.
I jedna większa rzecz:
- dokładniejsze komunikaty błędów dla certyfikatów SSL podczas dodawania nowych urządzeń.
Dzięki za poprawki, na tablecie jest git 
Pytanie - propozycja, czy byłaby opcja, aby można było ukryć część lokalizacji?
Może inaczej. Coś na zasadzie dodania lokalizacji do ulubionych i wyświetlanie tylko tych ulubionych.
Pytanie - propozycja, czy byłaby opcja, aby można było ukryć część lokalizacji?
Może inaczej. Coś na zasadzie dodania lokalizacji do ulubionych i wyświetlanie tylko tych ulubionych.