[Android] Wersja 26.08

Lector
Has thanked: 13 times
Been thanked: 25 times

U mnie Android 17 - Google Pixel 8 Pro.
Apka 26.08.
Niespełniony automatyk. :mrgreen:
https://3d-lamp.photos/
https://pool.lector.top/
Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

mipolansk wrote: Mon Aug 10, 2026 8:26 am
Robert Błaszczak wrote: Mon Aug 10, 2026 8:11 am Te animacje są tylko, jak się cofasz strzałką na dolnej, androidowej belce. Jeśli cofasz się strzałką na górnej belce aplikacji, to jest ok.
A faktycznie. Znaczy na moim telefonie z Android 17 jest normalna animacja powrotu, ale na emulatorze (Android 16) już jest ta różnica. Poszukam jak to rozwiązać. Dzięki za dodatkowe wskazówki :)
Szczerze, to gdyby @myxhir o tym nie napisał, to bym nawet tego nie zauważył. Więc pytanie, czy jest sens zajmować się taką pierdołą?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Robert Błaszczak wrote: Mon Aug 10, 2026 9:35 am Szczerze, to gdyby @myxhir o tym nie napisał, to bym nawet tego nie zauważył. Więc pytanie, czy jest sens zajmować się taką pierdołą?
Jeśli raz miga coś tak, a drugi raz siak, to podświadomie człowiek traci zaufanie do takiej apki :). Takie jest moje zdanie.
Drugi temat, to apka powinna się zachowywać, tak jak to programista zaprogramował. Jak coś dzieje się inaczej, to zawsze warto sprawdzić co tam się stało i dlaczego. Bo takie rzeczy prędzej, czy później wracają w postaci większego problemu.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
myxhir
Has thanked: 6 times
Been thanked: 9 times

klew wrote: Mon Aug 10, 2026 9:37 am
Robert Błaszczak wrote: Mon Aug 10, 2026 9:35 am Szczerze, to gdyby @myxhir o tym nie napisał, to bym nawet tego nie zauważył. Więc pytanie, czy jest sens zajmować się taką pierdołą?
Jeśli raz miga coś tak, a drugi raz siak, to podświadomie człowiek traci zaufanie do takiej apki :). Takie jest moje zdanie.
Drugi temat, to apka powinna się zachowywać, tak jak to programista zaprogramował. Jak coś dzieje się inaczej, to zawsze warto sprawdzić co tam się stało i dlaczego. Bo takie rzeczy prędzej, czy później wracają w postaci większego problemu.
To tak na rozluźnienie daje mema który tu pasuje :)
Ja bym tego nie odkrył gdyby nie to że zmieniliście design i zacząłem klikać po opcjach :-D fajnie że @Robert Błaszczak odkrył że przyciski działają właściwie bo ja osobiście używam strzałek systemowych a nie aplikacyjnych :)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Spełniony Automatyk / Mąż / Świeżo Upieczony Ojciec
Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

W wersji 26.08.332 problem dziwnej animacji został skutecznie usunięty.
Dziękuję...
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
myxhir

Również potwierdzam że jest dobrze :)
Lector
Has thanked: 13 times
Been thanked: 25 times

Też mi dziś pobrało i teraz jest spójnie.
Niespełniony automatyk. :mrgreen:
https://3d-lamp.photos/
https://pool.lector.top/
myxhir

Nie wiem czy to wina apki ale u żony mam na iPhone oficjalna nie betę a u mnie betę. Problem taki że nowe ikony które dodaje w trybie ciemnym nie zaciągają ikony trybu ciemnego. Chodzi o podlewanie codziennie co 2 dzień i pojedynczy
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
mipolansk
Has thanked: 2 times
Been thanked: 18 times

myxhir wrote: Sat Aug 15, 2026 7:58 pm Nie wiem czy to wina apki ale u żony mam na iPhone oficjalna nie betę a u mnie betę. Problem taki że nowe ikony które dodaje w trybie ciemnym nie zaciągają ikony trybu ciemnego. Chodzi o podlewanie codziennie co 2 dzień i pojedynczy
Ogólnie to tutaj jest temat Androida. iPhone ma teraz tylko jedną wersję 26.07. Na beta nie ma żadnej nowszej wersji. Sprawdziłem też ikonki w trybie nocnym i dziennym i nie zauważyłem żadnego problemu. Jeżeli możesz, to zajrzyj w "o programie" i podaj dokładne wersje gdzie jest problem, a gdzie go nie ma.
myxhir

mipolansk wrote: Mon Aug 17, 2026 6:57 am
myxhir wrote: Sat Aug 15, 2026 7:58 pm Nie wiem czy to wina apki ale u żony mam na iPhone oficjalna nie betę a u mnie betę. Problem taki że nowe ikony które dodaje w trybie ciemnym nie zaciągają ikony trybu ciemnego. Chodzi o podlewanie codziennie co 2 dzień i pojedynczy
Ogólnie to tutaj jest temat Androida. iPhone ma teraz tylko jedną wersję 26.07. Na beta nie ma żadnej nowszej wersji. Sprawdziłem też ikonki w trybie nocnym i dziennym i nie zauważyłem żadnego problemu. Jeżeli możesz, to zajrzyj w "o programie" i podaj dokładne wersje gdzie jest problem, a gdzie go nie ma.
Może źle napisałem. Chodzi o to że używam wersji beta 26.08 12.08.2026 20:48 (333) i tutaj nie zaciągło mi nowych ikon w wersji ciemnej, te które były wcześniej działają. NA telefonie z IOSem 26.07 tam to działa. Tutaj nie chodzi o to ze nie mam ikon w wersji ciemnej ale mam na Androidzie pomieszane czyli te co były w wersji ciemnej (szary kolor) się zaciągały a te nowe o dodałem dla wersji cmenej nie mająszarej obwódki tylko czarną jak dla trybu dziennego. Na IOS zaciągło się to poprawnie i tam one są szare

Zerknij na moje screny program krótki na pierwszym screnie jest szary (stara ikona która już była) i w tym kolorze powinny być 3 pierwsze ikony które są nowe a są na czarno z obwódką - dodałęm screena z komentarzem

Return to “Android”