U mnie Android 17 - Google Pixel 8 Pro.
Apka 26.08.
[Android] Wersja 26.08
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Szczerze, to gdyby @myxhir o tym nie napisał, to bym nawet tego nie zauważył. Więc pytanie, czy jest sens zajmować się taką pierdołą?mipolansk wrote: Mon Aug 10, 2026 8:26 amA faktycznie. Znaczy na moim telefonie z Android 17 jest normalna animacja powrotu, ale na emulatorze (Android 16) już jest ta różnica. Poszukam jak to rozwiązać. Dzięki za dodatkowe wskazówkiRobert Błaszczak wrote: Mon Aug 10, 2026 8:11 am Te animacje są tylko, jak się cofasz strzałką na dolnej, androidowej belce. Jeśli cofasz się strzałką na górnej belce aplikacji, to jest ok.![]()
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Jeśli raz miga coś tak, a drugi raz siak, to podświadomie człowiek traci zaufanie do takiej apkiRobert Błaszczak wrote: Mon Aug 10, 2026 9:35 am Szczerze, to gdyby @myxhir o tym nie napisał, to bym nawet tego nie zauważył. Więc pytanie, czy jest sens zajmować się taką pierdołą?
Drugi temat, to apka powinna się zachowywać, tak jak to programista zaprogramował. Jak coś dzieje się inaczej, to zawsze warto sprawdzić co tam się stało i dlaczego. Bo takie rzeczy prędzej, czy później wracają w postaci większego problemu.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
myxhir
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 9 times
To tak na rozluźnienie daje mema który tu pasujeklew wrote: Mon Aug 10, 2026 9:37 amJeśli raz miga coś tak, a drugi raz siak, to podświadomie człowiek traci zaufanie do takiej apkiRobert Błaszczak wrote: Mon Aug 10, 2026 9:35 am Szczerze, to gdyby @myxhir o tym nie napisał, to bym nawet tego nie zauważył. Więc pytanie, czy jest sens zajmować się taką pierdołą?. Takie jest moje zdanie.
Drugi temat, to apka powinna się zachowywać, tak jak to programista zaprogramował. Jak coś dzieje się inaczej, to zawsze warto sprawdzić co tam się stało i dlaczego. Bo takie rzeczy prędzej, czy później wracają w postaci większego problemu.
Ja bym tego nie odkrył gdyby nie to że zmieniliście design i zacząłem klikać po opcjach
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Spełniony Automatyk / Mąż / Świeżo Upieczony Ojciec
-
myxhir
Nie wiem czy to wina apki ale u żony mam na iPhone oficjalna nie betę a u mnie betę. Problem taki że nowe ikony które dodaje w trybie ciemnym nie zaciągają ikony trybu ciemnego. Chodzi o podlewanie codziennie co 2 dzień i pojedynczy
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
mipolansk
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 18 times
Ogólnie to tutaj jest temat Androida. iPhone ma teraz tylko jedną wersję 26.07. Na beta nie ma żadnej nowszej wersji. Sprawdziłem też ikonki w trybie nocnym i dziennym i nie zauważyłem żadnego problemu. Jeżeli możesz, to zajrzyj w "o programie" i podaj dokładne wersje gdzie jest problem, a gdzie go nie ma.myxhir wrote: Sat Aug 15, 2026 7:58 pm Nie wiem czy to wina apki ale u żony mam na iPhone oficjalna nie betę a u mnie betę. Problem taki że nowe ikony które dodaje w trybie ciemnym nie zaciągają ikony trybu ciemnego. Chodzi o podlewanie codziennie co 2 dzień i pojedynczy
-
myxhir
Może źle napisałem. Chodzi o to że używam wersji beta 26.08 12.08.2026 20:48 (333) i tutaj nie zaciągło mi nowych ikon w wersji ciemnej, te które były wcześniej działają. NA telefonie z IOSem 26.07 tam to działa. Tutaj nie chodzi o to ze nie mam ikon w wersji ciemnej ale mam na Androidzie pomieszane czyli te co były w wersji ciemnej (szary kolor) się zaciągały a te nowe o dodałem dla wersji cmenej nie mająszarej obwódki tylko czarną jak dla trybu dziennego. Na IOS zaciągło się to poprawnie i tam one są szaremipolansk wrote: Mon Aug 17, 2026 6:57 amOgólnie to tutaj jest temat Androida. iPhone ma teraz tylko jedną wersję 26.07. Na beta nie ma żadnej nowszej wersji. Sprawdziłem też ikonki w trybie nocnym i dziennym i nie zauważyłem żadnego problemu. Jeżeli możesz, to zajrzyj w "o programie" i podaj dokładne wersje gdzie jest problem, a gdzie go nie ma.myxhir wrote: Sat Aug 15, 2026 7:58 pm Nie wiem czy to wina apki ale u żony mam na iPhone oficjalna nie betę a u mnie betę. Problem taki że nowe ikony które dodaje w trybie ciemnym nie zaciągają ikony trybu ciemnego. Chodzi o podlewanie codziennie co 2 dzień i pojedynczy
Zerknij na moje screny program krótki na pierwszym screnie jest szary (stara ikona która już była) i w tym kolorze powinny być 3 pierwsze ikony które są nowe a są na czarno z obwódką - dodałęm screena z komentarzem