Nowy wygląd menu konfiguracji

Michal81

Widam.
Bawię się z Chatem GPT w stworzenie softu do urządzenia.
Chat wygenerował mi takie menu konfiguracyjne jak na zdjęciu .
Zypełnie rózni sie ono od tego znanego mi z GG
Czy coś mnie ominęło ?
Czy tak będzie teraz wyglądały nowe monu konfiguracji ?
Czy na tym menu jest szansa zrobienie softu ? Tzn czy to jest już funkcjonalne nemu ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
[email protected]
Has thanked: 18 times
Been thanked: 26 times

Nie rozumiem pytania, masz coś od czata to jego pytaj 😂 papier wszystko przyjmie
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Pamiętam jak na początku podstawówki, kolega miał mnie uczyć programowania. Najpierw wpadł i na moim 486SX zainstalował Turbo Pascala, a potem sobie poszedł i lekcje miały być kiedy indziej.
Włączałem edytor kodu, nic z tego nie rozumiałem, ale pisałem mu co ma robić moja pierwsza gra, w której mysz ucieka przed kotem.

To zdjęcie jest równie funkcjonalne, jak moja pierwsza gra :p.
Natomiast w dzisiejszych czasach, pisząc w ten sposób, dałbym radę rzeczywiście stworzyć grę, bez niezrozumiałych komunikatów "syntax error"
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
Michal81

Widzę że rozbawiłem szanowne grono....ale naptrawdę to nie jest moja mocna strona - dlatego próbuję posiłkować się Chatem
Czyli jak rozumiem w Supli nie istnieje taki wygląd konfiguracji - to fake grafika..
Plan był taki by Chat zrobił pierwszy kod i na jego podstawie będę się uczył ....i próbował modyfikować całość.
Czy podpowiecie jak podpowiedzieć chatowy odnośnie wersji GUI Generic z której ma kożystać ? Co mam mu wskazać by była pewność że pędzie pracował na aktualnej , świerzej wersji podczas generowania kodu ?
[email protected]
Has thanked: 18 times
Been thanked: 26 times

A jakiego narzędzia używasz? github copilot?
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Zainstaluj Arduino ide, doinstaluj boardy I Supla-device, weź jakiś przykład i zacznij od tego. Możesz to chatowi wrzucić aby Ci pomógł to zainstalować krok po kroku, a potem wytłumaczył przykłady.
Tylko zawsze mu pisz aby robił jeden krok na raz
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
robi05
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Michal81 wrote: Mon Aug 24, 2026 5:49 pm Widzę że rozbawiłem szanowne grono....ale naptrawdę to nie jest moja mocna strona - dlatego próbuję posiłkować się Chatem
Czyli jak rozumiem w Supli nie istnieje taki wygląd konfiguracji - to fake grafika..
Plan był taki by Chat zrobił pierwszy kod i na jego podstawie będę się uczył ....i próbował modyfikować całość.
Czy podpowiecie jak podpowiedzieć chatowy odnośnie wersji GUI Generic z której ma kożystać ? Co mam mu wskazać by była pewność że pędzie pracował na aktualnej , świerzej wersji podczas generowania kodu ?
ja też bawię się czatem ale wersja Go i free nie nadaje się do tego tylko plus albo pro i wtedy potrafi zdziałać cuda oczywiście nie zwykły czat tylko work

Return to “Pomoc”