Supla Button 2.0 i kolejne wersje...
-
Sk_uter
- Has thanked: 1 time
Wiem, wiem, ale nie chcialbym sie bawic w wgrywanie softu itd, bo nie mam nawet do tego kabli, wolalbym to zlecic komus i dostac gotowy produkt.
A jak dokladnie te sceny dzialaja?
Czy idzie ustawic tak, ze wcisniecie pojedyczne to bedzie jednoczesnie wlaczenie i wylaczenie swiatla, tak aby niezaleznie moc sterowac telefonem oraz sonoff'em?
A jak dokladnie te sceny dzialaja?
Czy idzie ustawic tak, ze wcisniecie pojedyczne to bedzie jednoczesnie wlaczenie i wylaczenie swiatla, tak aby niezaleznie moc sterowac telefonem oraz sonoff'em?
-
wojtas567
Dokładnie tak to działa, raz klikasz załączasz drugi raz klikasz wyłączasz
Masz wtedy sterowanych 8 punktów w ten sposób chyba że zechcesz sterować roletami to musisz zarezerwować 2 miejsca.
A u fracza tworzysz scenę "przełącz" światło, czy co tam masz do włączenia.
Masz wtedy sterowanych 8 punktów w ten sposób chyba że zechcesz sterować roletami to musisz zarezerwować 2 miejsca.
A u fracza tworzysz scenę "przełącz" światło, czy co tam masz do włączenia.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
wojtas567
arduino IDE
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
mihu
a jakie ustawienia na Arduino płytki esp01s bo niby wsio wgrywa ale nie zgłasza sie Ap wifi
-
mihu
ok poszło na douth
jeszcze proszę mnie pokierować co gdzie wpisać jak mają wyglądać początki linijek
nazwa sieci -- wiadomo
hasło sieci - wiadomo
adres serwera - supla.fracz.com czy www.supla.fracz.com
port 443 czy inny
api url - https://supla.fracz.com/api/scenes/publ ... xxxxxxxxxx czy inaczej wpisać?
api token który to linia?
jeszcze proszę mnie pokierować co gdzie wpisać jak mają wyglądać początki linijek
nazwa sieci -- wiadomo
hasło sieci - wiadomo
adres serwera - supla.fracz.com czy www.supla.fracz.com
port 443 czy inny
api url - https://supla.fracz.com/api/scenes/publ ... xxxxxxxxxx czy inaczej wpisać?
api token który to linia?