Proszę o pomoc z resetującym się sonoff

dawkor

Mam podobny problem, jeden sonoff włącza światła, w garażu, jest sam, od jakiegoś czasu jak jest włączony to co jakiś czas mrugnie światłami i ponownie się włącza cały łącznie z logowaniem do sieci, i jest tak od dłuższego czasu, a dziś pierwszy raz od 5 tyg, pierwszy raz się zawiesił, musiałem odłączyć mu zasilanie nic nie działało, nawet z włącznika zewnętrznego światła nie dało się wyłączyć.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Sonoff basic nie ma CE i jak producent napisał... nie ma i nie będzie miał ponieważ nie spełnia norm. Do tego dochodzą modyfikacje i to wszystko razem ma (może mieć) wpływ na niewłaściwą pracę.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Espablo

pzygmunt wrote: Tue Sep 04, 2018 8:49 pm Sonoff basic nie ma CE i jak producent napisał... nie ma i nie będzie miał ponieważ nie spełnia norm. Do tego dochodzą modyfikacje i to wszystko razem ma (może mieć) wpływ na niewłaściwą pracę.
Chyba jednak ma CE
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Hmm to może nowa wersja. Kiedyś pisałem do nich maila to odpisali jak powyżej.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
bartosz221

Dziękuje wszystkim za pomoc i sugestie. Stan na dzień dzisiejszy to wganie nowego firmware 2.5.3 i ustawienie sztywnego kanału w routerze co poskutkowało że przez ostatnie 48h działa bez żadnego problemu i taki stan utrzymuję sie w dalszym ciągu i mam nadzieję że juz tak zostanie :D

Return to “Pomoc”