Proszę o pomoc z resetującym się sonoff
-
dawkor
Mam podobny problem, jeden sonoff włącza światła, w garażu, jest sam, od jakiegoś czasu jak jest włączony to co jakiś czas mrugnie światłami i ponownie się włącza cały łącznie z logowaniem do sieci, i jest tak od dłuższego czasu, a dziś pierwszy raz od 5 tyg, pierwszy raz się zawiesił, musiałem odłączyć mu zasilanie nic nie działało, nawet z włącznika zewnętrznego światła nie dało się wyłączyć.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Sonoff basic nie ma CE i jak producent napisał... nie ma i nie będzie miał ponieważ nie spełnia norm. Do tego dochodzą modyfikacje i to wszystko razem ma (może mieć) wpływ na niewłaściwą pracę.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Espablo
Chyba jednak ma CEpzygmunt wrote: Tue Sep 04, 2018 8:49 pm Sonoff basic nie ma CE i jak producent napisał... nie ma i nie będzie miał ponieważ nie spełnia norm. Do tego dochodzą modyfikacje i to wszystko razem ma (może mieć) wpływ na niewłaściwą pracę.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
bartosz221
Dziękuje wszystkim za pomoc i sugestie. Stan na dzień dzisiejszy to wganie nowego firmware 2.5.3 i ustawienie sztywnego kanału w routerze co poskutkowało że przez ostatnie 48h działa bez żadnego problemu i taki stan utrzymuję sie w dalszym ciągu i mam nadzieję że juz tak zostanie