Jeżeli chodzi o moją wiedzę nie mam wiedzy z działu Master ale orientuję się troszkę więcej jak podłączenie komputera to gniazdka.
Jeżeli chodzi o test RDC wbudowany w różnicówkę działa ok wywala i spokojnie można podnieść bez ponownego wywalania.
Mam tych różnicówek w tablicy 6 wszystkie 25A/30mA do domu są ok, na szybko przed wyjściem do pracy na krótko podpinałem sonnoff za różnicówką 3 sztuki wywala od razu i się podnieść nie da 3 sztuki nie wywala, przeglądnę te obwody może jakiś odbiornik ma upływy no jestem ciekaw na ile uda mi się multimetrem za 40 zł

znaleść ten obwód.
Tok myślenia mam zmierzyć mA pomiędzy N a PE to chyba dobry kierunek czeka mnie dzisiaj wybebeszenie całej tablicy.
Zakupię jeden jeszcze automat na podmianę czy nie wywala już z utraty parametrów w sumie na 15 lat wykonałem w porywach 5 testów doczytałem że należy raz na miesiąc a mam średnią raz na 3 lata.
Pozdrawiam i dam znać co mi z tego wyszło.
Jak ktoś ma jakiś dobry pomysł na testowanie tego bez sprzętu za tyś zł chętnie poczytam może uda się szybciej rozwiązać problem.