Sterownik RGB H801

mozimek
Posty: 23
Rejestracja: pt lut 26, 2016 3:48 pm

sob lip 23, 2016 4:56 pm

Wgrywam program i wszystko przebiega jak zawsze. Niezależnie czy wgram swój skompilowany czy standardowy RGBW na serialu lecą te same bledy:

Fatal exception (0):
epc1=0x40240a10, epc2=0x00000000, epc3=0x00000000, excvaddr=0x00000000, depc=0x00000000

Czy ktoś kumaty podpowie mi co one oznaczają?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8869
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob lip 23, 2016 5:10 pm

To jest błąd naruszenia pamięci.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8869
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn lip 25, 2016 11:14 am

Niestety zamówione moduły nie zostały przez Chińczyka do nas wysłane :/
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8869
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt lip 26, 2016 8:03 am

mozimek pisze:Wgrywam program i wszystko przebiega jak zawsze. Niezależnie czy wgram swój skompilowany czy standardowy RGBW na serialu lecą te same bledy:

Fatal exception (0):
epc1=0x40240a10, epc2=0x00000000, epc3=0x00000000, excvaddr=0x00000000, depc=0x00000000

Czy ktoś kumaty podpowie mi co one oznaczają?

Możesz podesłać mi swoje urządzenie ?
Spróbuję dostosować soft i wtedy Ci je odeślę.
Awatar użytkownika
nowy1
Posty: 322
Rejestracja: pt lip 01, 2016 11:51 am
Lokalizacja: Warszawa

ndz wrz 25, 2016 5:46 pm

Od kilku dni mam problem z RGB H801 jak jest wyłączony potrafi mrygnąc ledami

Jak już jest uruchomiony potrafi sie sam wyłączyć
dodam ,że jest 1 metr od routera mam do supli podpięte kilka sonnof i tam wszystko działą stabilnie
alv
Posty: 74
Rejestracja: sob lip 09, 2016 11:36 am

ndz wrz 25, 2016 8:00 pm

nowy1 pisze:Od kilku dni mam problem z RGB H801 jak jest wyłączony potrafi mrygnąc ledami

Jak już jest uruchomiony potrafi sie sam wyłączyć
dodam ,że jest 1 metr od routera mam do supli podpięte kilka sonnof i tam wszystko działą stabilnie
To samo, ale jeszcze nie znalazłem czasu by zdebugować.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8869
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn wrz 26, 2016 7:04 am

Niestety moduł miałem u siebie na biurku tylko kilka dni i nie miałem okazji dobrze tego przetestować, później musiałem odesłać właścicielowi.
skoczo
Posty: 40
Rejestracja: czw lis 16, 2017 8:19 pm

pt mar 16, 2018 7:24 pm

Czy ten moduł obsługuje ściemnianie?
andras
Posty: 302
Rejestracja: pt gru 30, 2016 5:51 pm

pt mar 16, 2018 8:48 pm

Tak obsługuje .
bicker
Posty: 369
Rejestracja: wt lut 02, 2016 8:18 am

wt mar 20, 2018 9:16 am

Przemku
mogę podesłać do testów ten moduł, http://www.electrodragon.com/product/es ... rip-board/
może on będzie mniej kapryśny

i udało by się na nim uruchomić obsługę ESP2812
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”