Harmonogramy

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7975
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz paź 07, 2018 9:11 am

ar2r pisze:
ndz paź 07, 2018 5:44 am
Czy jest mozliwosc zwiekszenia ilosci harmonogramow. lyb jak programowac harmonogram dla grupy?
Wyślij na priva adres email na którym masz zarejestrowane konto i o ile zwiększyć limit.
soren
Posty: 151
Rejestracja: pn cze 04, 2018 7:36 am

śr lis 07, 2018 1:37 pm

Czy jest możliwość ustawienia w harmonogramie bądź gdzie kolwiek aby światło zapalone recznie badz z aplikacji na sonoff touch 1 gang gaslo samo po powiedzmy 5min
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 760
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

pn gru 24, 2018 2:24 pm

Skąd harmonogramy pobierają godzinę? Mam ustawione że lampka ma wyłączyć się o 01:00 ale ni groma się tak nie wyłącza tylko jakiś czas później. Mam własną instancje na maline ale tam jest godzina prawidłową.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7975
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn gru 24, 2018 3:27 pm

PuteR pisze:
pn gru 24, 2018 2:24 pm
Skąd harmonogramy pobierają godzinę? Mam ustawione że lampka ma wyłączyć się o 01:00 ale ni groma się tak nie wyłącza tylko jakiś czas później. Mam własną instancje na maline ale tam jest godzina prawidłową.
Najwyraźniej masz źle ustawioną strefę czasową.
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 760
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

wt gru 25, 2018 7:25 pm

Tak mam ustawione na malinie jak na załączniku, ale czy ustawiam według czasu lokalnego czy uniwersalnego i tak się nie załącza o godzinie wskazanej, a wschody i zachody to już w ogóle jakaś abstrakcja zachód słońca o tej porze roku pokazuje na godzinę 18:00.
Załączniki
1.jpg
1.jpg (15.33 KiB) Przejrzano 1149 razy
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1812
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

wt gru 25, 2018 8:27 pm

Chodzi o Twoją strefę czasową w ustawieniach konta w SUPLA Cloud.
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 760
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

wt gru 25, 2018 9:25 pm

fracz pisze:
wt gru 25, 2018 8:27 pm
Chodzi o Twoją strefę czasową w ustawieniach konta w SUPLA Cloud.
nie wiedziałem w cloud się też ustawia strefę czasową :] Teraz wszystko gra. Dzięki.
mihu
Posty: 142
Rejestracja: śr lut 28, 2018 6:00 pm

czw gru 27, 2018 5:31 am

u mnie na svr9 po przejściu na cloud 2.3 wyłączają mi się hormonogramy w ciągu doby
jak włącze to na drugi dzień mam z 25 hormonogramów 16 wyłączone, na 2,2 do tej pory było ok
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7975
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw gru 27, 2018 10:12 am

mihu pisze:
czw gru 27, 2018 5:31 am
u mnie na svr9 po przejściu na cloud 2.3 wyłączają mi się hormonogramy w ciągu doby
jak włącze to na drugi dzień mam z 25 hormonogramów 16 wyłączone, na 2,2 do tej pory było ok
Wyślij mi id przykładowego harmonogramu, który się wyłączył.
Sibikk
Posty: 308
Rejestracja: pn lis 07, 2016 12:42 pm
Lokalizacja: Katowice

ndz sty 20, 2019 10:24 am

Cześć mam taki problem jak na załączonym obrazku, Nie załącza mi wentylacji w terrarium.
Załączniki
asd.PNG
asd.PNG (40.98 KiB) Przejrzano 907 razy
ODPOWIEDZ