Harmonogramy

User avatar
pzygmunt
Posts: 7080
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sun Oct 07, 2018 9:11 am

ar2r wrote:
Sun Oct 07, 2018 5:44 am
Czy jest mozliwosc zwiekszenia ilosci harmonogramow. lyb jak programowac harmonogram dla grupy?
Wyślij na priva adres email na którym masz zarejestrowane konto i o ile zwiększyć limit.
soren
Posts: 134
Joined: Mon Jun 04, 2018 7:36 am

Wed Nov 07, 2018 1:37 pm

Czy jest możliwość ustawienia w harmonogramie bądź gdzie kolwiek aby światło zapalone recznie badz z aplikacji na sonoff touch 1 gang gaslo samo po powiedzmy 5min
PuteR
Posts: 544
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Mon Dec 24, 2018 2:24 pm

Skąd harmonogramy pobierają godzinę? Mam ustawione że lampka ma wyłączyć się o 01:00 ale ni groma się tak nie wyłącza tylko jakiś czas później. Mam własną instancje na maline ale tam jest godzina prawidłową.
User avatar
pzygmunt
Posts: 7080
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Mon Dec 24, 2018 3:27 pm

PuteR wrote:
Mon Dec 24, 2018 2:24 pm
Skąd harmonogramy pobierają godzinę? Mam ustawione że lampka ma wyłączyć się o 01:00 ale ni groma się tak nie wyłącza tylko jakiś czas później. Mam własną instancje na maline ale tam jest godzina prawidłową.
Najwyraźniej masz źle ustawioną strefę czasową.
PuteR
Posts: 544
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Tue Dec 25, 2018 7:25 pm

Tak mam ustawione na malinie jak na załączniku, ale czy ustawiam według czasu lokalnego czy uniwersalnego i tak się nie załącza o godzinie wskazanej, a wschody i zachody to już w ogóle jakaś abstrakcja zachód słońca o tej porze roku pokazuje na godzinę 18:00.
Attachments
1.jpg
1.jpg (15.33 KiB) Viewed 897 times
User avatar
fracz
Posts: 1606
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Tue Dec 25, 2018 8:27 pm

Chodzi o Twoją strefę czasową w ustawieniach konta w SUPLA Cloud.
PuteR
Posts: 544
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Tue Dec 25, 2018 9:25 pm

fracz wrote:
Tue Dec 25, 2018 8:27 pm
Chodzi o Twoją strefę czasową w ustawieniach konta w SUPLA Cloud.
nie wiedziałem w cloud się też ustawia strefę czasową :] Teraz wszystko gra. Dzięki.
mihu
Posts: 134
Joined: Wed Feb 28, 2018 6:00 pm

Thu Dec 27, 2018 5:31 am

u mnie na svr9 po przejściu na cloud 2.3 wyłączają mi się hormonogramy w ciągu doby
jak włącze to na drugi dzień mam z 25 hormonogramów 16 wyłączone, na 2,2 do tej pory było ok
User avatar
pzygmunt
Posts: 7080
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Thu Dec 27, 2018 10:12 am

mihu wrote:
Thu Dec 27, 2018 5:31 am
u mnie na svr9 po przejściu na cloud 2.3 wyłączają mi się hormonogramy w ciągu doby
jak włącze to na drugi dzień mam z 25 hormonogramów 16 wyłączone, na 2,2 do tej pory było ok
Wyślij mi id przykładowego harmonogramu, który się wyłączył.
Sibikk
Posts: 299
Joined: Mon Nov 07, 2016 12:42 pm
Location: Katowice

Sun Jan 20, 2019 10:24 am

Cześć mam taki problem jak na załączonym obrazku, Nie załącza mi wentylacji w terrarium.
Attachments
asd.PNG
asd.PNG (40.98 KiB) Viewed 655 times
Post Reply