lokalizacje

Kucyk98
Posty: 3
Rejestracja: sob lis 25, 2017 9:36 pm

śr paź 10, 2018 5:17 pm

Witam
Mam głupie pytanie, ale proszę o pomoc.
W jednej lokalizacji mam 2 urządzenia, jak wywalić jedno z nich?
Dodam ze usunięcie całej lokalizacji i potem tworzenie dwóch, na kazde z urzadzeń nie wchodzi w grę.
Dziękuje a pomoc.
Awatar użytkownika
Lector
Posty: 570
Rejestracja: pt lis 17, 2017 2:26 pm
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

śr paź 10, 2018 5:19 pm

Utwórz drugą lokalizacje i przepnij :)
Nie spełniony automatyk.
XiaomiFans.PL
Kucyk98
Posty: 3
Rejestracja: sob lis 25, 2017 9:36 pm

śr paź 10, 2018 5:20 pm

bede wdzieczny za instrukcje.
bo nie mam pojecia jak to zrobić
Awatar użytkownika
Lector
Posty: 570
Rejestracja: pt lis 17, 2017 2:26 pm
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

śr paź 10, 2018 5:52 pm

Nie spełniony automatyk.
XiaomiFans.PL
bartosz221
Posty: 8
Rejestracja: wt paź 10, 2017 6:55 pm

czw paź 11, 2018 7:59 am

Aby nie zakładać nowego temamtu to jak edytować kolejność wyświetlanch lokalizacji na tel. przykład mam dwie lokalizację "dom" i "czujniki" i chce aby lokalizacja dom była wyświetlana jako pierwsza
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

czw paź 11, 2018 9:29 am

Lokalizacje wyświetlają się alfabetycznie
C jest niestety przed D
ja zrobiłem to sobie w ten sposób, że ponumerowałem po swojemu 1,2,3... przed nazwą.
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
Lucas
Posty: 594
Rejestracja: pn lip 31, 2017 7:11 am
Lokalizacja: Chrzanów

czw paź 11, 2018 10:09 am

wojtas567 pisze:
czw paź 11, 2018 9:29 am
Lokalizacje wyświetlają się alfabetycznie
C jest niestety przed D
ja zrobiłem to sobie w ten sposób, że ponumerowałem po swojemu 1,2,3... przed nazwą.
A żeby było ciekawiej to na iOS mam inną kolejność urządzeń, niż w Androidzie :)
8x Sonoff Basic, 1x Sonoff Touch, 2x ROW-02, 1x SRW-03, 1x SLW-01, 1x LIW-01, 1x Shelly 1v3, 2x Yunshan, 1x MoesHouse, 1x BW-SHP6, 2x Smart DGM, kilka modułów na D1 mini... i notoryczny brak czasu na więcej
GH + Trådfri + RM mini 3
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

czw paź 11, 2018 10:18 am

Ja też, ale nie lokalizacji tylko czujników.
Załączniki
F1BDE885-5758-41A6-92BD-369D44F00BEC.png
F1BDE885-5758-41A6-92BD-369D44F00BEC.png (63.07 KiB) Przejrzano 2399 razy
82774D86-3F81-4068-85F1-F19972F2FB22.png
82774D86-3F81-4068-85F1-F19972F2FB22.png (158.11 KiB) Przejrzano 2399 razy
Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1250
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

ndz gru 30, 2018 1:32 pm

Czy można kolego @pzygmunt prosić o dołożenie do mojego konta na Supla Cloud możliwości utworzenia jeszcze dodatkowo 10 lokalizacji ?
Z góry dziękuję
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8643
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz gru 30, 2018 2:23 pm

QLQ pisze:
ndz gru 30, 2018 1:32 pm
Czy można kolego @pzygmunt prosić o dołożenie do mojego konta na Supla Cloud możliwości utworzenia jeszcze dodatkowo 10 lokalizacji ?
Z góry dziękuję
Wyślij mi na priva adres email na którym masz konto.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”