Witam
Mam głupie pytanie, ale proszę o pomoc.
W jednej lokalizacji mam 2 urządzenia, jak wywalić jedno z nich?
Dodam ze usunięcie całej lokalizacji i potem tworzenie dwóch, na kazde z urzadzeń nie wchodzi w grę.
Dziękuje a pomoc.
lokalizacje
-
Kucyk98
bede wdzieczny za instrukcje.
bo nie mam pojecia jak to zrobić
bo nie mam pojecia jak to zrobić
-
bartosz221
Aby nie zakładać nowego temamtu to jak edytować kolejność wyświetlanch lokalizacji na tel. przykład mam dwie lokalizację "dom" i "czujniki" i chce aby lokalizacja dom była wyświetlana jako pierwsza
-
wojtas567
Lokalizacje wyświetlają się alfabetycznie
C jest niestety przed D
ja zrobiłem to sobie w ten sposób, że ponumerowałem po swojemu 1,2,3... przed nazwą.
C jest niestety przed D
ja zrobiłem to sobie w ten sposób, że ponumerowałem po swojemu 1,2,3... przed nazwą.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
Lucas
A żeby było ciekawiej to na iOS mam inną kolejność urządzeń, niż w Androidziewojtas567 wrote: Thu Oct 11, 2018 9:29 am Lokalizacje wyświetlają się alfabetycznie
C jest niestety przed D
-
wojtas567
Ja też, ale nie lokalizacji tylko czujników.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
QLQ
Czy można kolego @pzygmunt prosić o dołożenie do mojego konta na Supla Cloud możliwości utworzenia jeszcze dodatkowo 10 lokalizacji ?
Z góry dziękuję
Z góry dziękuję
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Wyślij mi na priva adres email na którym masz konto.QLQ wrote: Sun Dec 30, 2018 1:32 pm Czy można kolego @pzygmunt prosić o dołożenie do mojego konta na Supla Cloud możliwości utworzenia jeszcze dodatkowo 10 lokalizacji ?
Z góry dziękuję
SUPLA.... Nareszcie w domu.