Ja też oczywiście byłbym chętny na 5 szt. Pewnie będzie więcej chętnych na testy, więc nie wahaj się i rób zamówienie hurtowe
DIY SUPLA do puszki instalacyjnej podtynkowej
-
andrew8666
Świetna robota Espablo! Podziwiam, że Ci się chce
Ja też oczywiście byłbym chętny na 5 szt. Pewnie będzie więcej chętnych na testy, więc nie wahaj się i rób zamówienie hurtowe
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
@Espablo, sądzę, że pomysł wystawienia aukcji zaproponowany przez jednego z użytkowników jest słuszny.
Jakieś deklaracje padają, ale żadnych konkretów, a tak po aukcji będziesz miał konkretną ilość potrzebną do zamówienia i od razu środki na realizację.
Taka sugestia z mojej strony.
Jakieś deklaracje padają, ale żadnych konkretów, a tak po aukcji będziesz miał konkretną ilość potrzebną do zamówienia i od razu środki na realizację.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Espablo
Tak zrobię, a dla forumowiczów będzie mała promocjapzygmunt wrote:@Espablo, sądzę, że pomysł wystawienia aukcji zaproponowany przez jednego z użytkowników jest słuszny.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
Espablo
To może zróbmy inaczej. Żeby nie zaśmiecać forum, to takie deklarację prosiłbym dopiero jak będę już miał PCB.alv wrote:Ja też bym wziął kilka sztuk
Otworzę nowy wątek dot. V2 z opisem, schematami itp. i tam będziemy prowadzili dyskusję. Ewentualnie piszcie na priv
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
fr3sh
Pytanko dlaczego zmieniłeś stabilizator napięcia na MCP1825T jest o wiele droższy od 1117. Coś z nim było nie tak?
-
Espablo
Bardzo ładnie @Zybi wyjaśnił to w tym poście viewtopic.php?f=11&t=282&p=3239&hilit=luani#p3239fr3sh wrote:Pytanko dlaczego zmieniłeś stabilizator napięcia na MCP1825T jest o wiele droższy od 1117. Coś z nim było nie tak?
W TME porównując ceny jednego i drugiego, różnica wynosi ok 2zł. Nie jest to chyba wielka różnica. Poza tym przetwornica, która jest tu zastosowana posiada "plac" na 1117. Fizycznie go tam nie ma, ale jest na to przygotowany, więc można dać taki albo taki.
Przewidziałem to wcześniej