Błędy

kudzu
Posty: 9
Rejestracja: pt paź 05, 2018 9:13 am

sob lut 16, 2019 8:12 pm

GOLDEN pisze:
wt lis 28, 2017 10:03 pm
Nie znalazłem bardziej odpowiedniego tematu, więc dołączę tutaj błąd który znalazłem.
To ja też.
Jest problem z wyświetlaniem na Safari w iOS. Chciałem dzisiaj dodać kolejny smartfon logując się właśnie przez tel, bo nie miałem pod ręką PC. Niestety jest to niemożliwe, bo przycisk zatwierdzania znajduje się poza ekranem i nie da się przewinąć.
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1673
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

pn lut 18, 2019 7:35 am

Ale w aplikacji na IOS czy w przeglądarce?
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 915
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

pn lut 25, 2019 5:13 pm

bug.jpg
bug.jpg (48.92 KiB) Przejrzano 764 razy
Czy to jakiś mały bug?
Nigdy nie podpisywałem modułów, wczoraj podłączałem nowy i przy komentarzu czarno :o
Tak jak na to patrzę to nasuwa mi się pytanie, czy ramka wokół lokalizacji nie powinna być biała?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7410
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn lut 25, 2019 9:19 pm

Podeslij mi id kanału i e-mail na priva
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 915
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

pn lut 25, 2019 9:23 pm

pzygmunt pisze:
pn lut 25, 2019 9:19 pm
Podeslij mi id kanału i e-mail na priva
Niestety nie podeślę bo mam własną instancję na RPi.
Na oficjalnym Cloud też tak jest?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7410
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn lut 25, 2019 9:31 pm

To zrob selecta w bazie i sprawdź jakie dane są przy tym kanale. Czy w komentarzu rzeczywiście jest ten tekst.

(O ile nie kliknąłeś zapisz bo się mógł zapisać)
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 915
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

pn lut 25, 2019 10:22 pm

pzygmunt pisze:
pn lut 25, 2019 9:31 pm
To zrob selecta w bazie i sprawdź jakie dane są przy tym kanale. Czy w komentarzu rzeczywiście jest ten tekst.

(O ile nie kliknąłeś zapisz bo się mógł zapisać)
Selecta z supla_iodevice zrobiłem i jest mój komentarz, ale zapisz to kliknąłem wczoraj ;)
Nie w tym rzecz, że go nie ma, nie wiem czy dobrze zostałem zrozumiany. Pisząc, że jest czarno miałem na myśli czarny kolor czcionki. Po najechaniu na pole myszą kolor czcionki zmienia się na biały i pojawia się ramka.
bug2.jpg
bug2.jpg (76.03 KiB) Przejrzano 708 razy

Czyli problem z css. Po zgaszeniu koloru w tej klasie jest aktywny kolor z .bg-green
bug3.jpg
bug3.jpg (222.17 KiB) Przejrzano 708 razy
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1673
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

wt lut 26, 2019 10:43 pm

To błąd, dzięki.
ODPOWIEDZ