Sonoff 4CH Pro

Awatar użytkownika
maffiu
Posty: 500
Rejestracja: śr lis 30, 2016 9:30 pm
Lokalizacja: Kraków/Skawina

wt lut 26, 2019 10:21 pm

tcp pisze:
wt lut 26, 2019 9:07 pm
To ma wyjście beznapięciowe czy zwykłe 220 v ?
Beznapieciowe ale wyglada ze śmiga
tcp
Posty: 182
Rejestracja: śr gru 19, 2018 7:47 pm

śr lut 27, 2019 7:21 am

Czyli jako wyłącznik zasilania to nie będzie mogło pracować ?
wita00
Posty: 6
Rejestracja: pt gru 21, 2018 11:24 pm

śr lut 27, 2019 4:41 pm

Witam, Potrzebuje w pokoju zamontowac sterowanie roletami plus oswietleniem 2 kanaly. Chcialem to zrobic na 4ch sonoff i z softem dla rolet rolletshutter by móc zamykac na posrednie pozycje. Pytanie czy mozna przy tym wykozystac pozostale kanaly do sterownia oswitleniem? Tak by w apce bylo ladnie rozdzielone. Wszystko na wlacznikach dzwonkowych.Niechcialo by mi sie kupowac kolejnych sonof i instalowac rownolegle bo to bezsensu. Ile 4ch jest w stanie mi obsluzyc termometrow ds? Zostaje mi gpio1 TX i gpio3 RX wiec 2? Pozdro
Awatar użytkownika
maffiu
Posty: 500
Rejestracja: śr lis 30, 2016 9:30 pm
Lokalizacja: Kraków/Skawina

śr lut 27, 2019 7:19 pm

tcp pisze:
śr lut 27, 2019 7:21 am
Czyli jako wyłącznik zasilania to nie będzie mogło pracować ?
Może
Załączniki
6429E659-44FA-4C52-B5E4-12DDB910EACE.jpeg
6429E659-44FA-4C52-B5E4-12DDB910EACE.jpeg (134.46 KiB) Przejrzano 1132 razy
tcp
Posty: 182
Rejestracja: śr gru 19, 2018 7:47 pm

śr lut 27, 2019 8:09 pm

Jako włącznik światła tak ale czy jako włącznik zasilania ??
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 811
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

śr lut 27, 2019 8:33 pm

tcp pisze:
śr lut 27, 2019 8:09 pm
Jako włącznik światła tak ale czy jako włącznik zasilania ??
A jaka to różnica?
Awatar użytkownika
maffiu
Posty: 500
Rejestracja: śr lis 30, 2016 9:30 pm
Lokalizacja: Kraków/Skawina

śr lut 27, 2019 8:54 pm

Żarówka tez jest zasilana
tcp
Posty: 182
Rejestracja: śr gru 19, 2018 7:47 pm

śr lut 27, 2019 8:58 pm

No tak, mnie interesuje czy da rady zrobić jedno bez napięciowe wyjście i 3 napięciowe. Bez napięciowe nie gate tylko zwykłe otwarte lub zamknięte.
Gucio2607.
Posty: 473
Rejestracja: wt sie 22, 2017 1:56 pm

czw lut 28, 2019 10:53 am

Da rade
Zainstalowane:
11x sonoff basic, 1x sonoff gate, 1x Yunshan, 2x H801, 7x sonoff touch(1,2,3 gang), 1x sonoff 4ch PRO
Awatar użytkownika
maffiu
Posty: 500
Rejestracja: śr lis 30, 2016 9:30 pm
Lokalizacja: Kraków/Skawina

czw lut 28, 2019 11:24 am

Tak jak masz na grafice tylko pod jeden przekaźnik nie dociagasz fazy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sonoff 4CH”