SUPLA Scripts

thomass
Posts: 20
Joined: Wed Dec 19, 2018 11:31 pm
Location: Rzeszów

Sun Mar 10, 2019 4:24 pm

Musisz w cloud dodać :nr portu - przynajmniej u mnie tak było.
Generujesz nowy token i idzie
dogu18
Posts: 53
Joined: Thu Oct 11, 2018 8:35 pm

Tue Mar 12, 2019 11:16 pm

jest możliwość żeby w wykresach pokazywały się inne zmienne jak n ciśnienie czy odległość??
User avatar
fracz
Posts: 1382
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Rybna

Wed Mar 13, 2019 2:35 pm

Nie, bo Cloud nie zbiera ich historii
Post Reply