Dziewiczy... tylko oficjalnao_rany wrote: Sat Apr 06, 2019 6:36 am Android 5.02 Galaxy TAB4 teraz działa. Ponowna instalacja, czyszczenia cache i danych w aplikacji pomogło.
V2.3 opóźnienia...
-
o_rany
-
PuteR
Ok, jak przeprowadzić taką aktualizację?? czy trzeba jakieś pliki na malinie podmienić czy jak?? Bo standardowe komendy nic nie dają??
Code: Select all
git pull
./supla.sh upgradeNie wiem czemu ale Git nie widzi nowszych obrazów dla Cloud i Server-a po mimo ich dostępnosci na Decker Hubie. Ja to zauważyłem przechodząc do wersji Cloud v2.3.5, ale nie szukałem przyczyny. Przełączyłem się wtedy na branch src i wybudowałem swój obraz i tak zostawiłem. Jak chcesz to mogę Ci podrzucić jak to zrobić, ale nie jest to rozwiązanie docelowe dla wszystkich, tylko chwilowe obejście powstalego problemu.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
cino111
Ja też poproszę.lesny8 wrote: Sat Apr 06, 2019 8:54 pm Nie wiem czemu ale Git nie widzi nowszych obrazów dla Cloud i Server-a po mimo ich dostępnosci na Decker Hubie. Ja to zauważyłem przechodząc do wersji Cloud v2.3.5, ale nie szukałem przyczyny. Przełączyłem się wtedy na branch src i wybudowałem swój obraz i tak zostawiłem. Jak chcesz to mogę Ci podrzucić jak to zrobić, ale nie jest to rozwiązanie docelowe dla wszystkich, tylko chwilowe obejście powstalego problemu.
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Nagrałem zachowanie się grup w nowej wersji aplikacji:
https://naforum.blaszczak.pl/SUPLA/New_Supla-Group.mp4
Smartfon: Galaxy S9 (Android 9).
https://naforum.blaszczak.pl/SUPLA/New_Supla-Group.mp4
Smartfon: Galaxy S9 (Android 9).
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Jeżeli ktoś miał prywatnego clouda w wersji <v2.3.6 i uruchomił aplikacje na Androida z tego wątku to po aktualizacji clouda trzeba przeinstalować apkę na androidzie dlatego, że ta blednie pobierze ikony ze starego clouda. Inny sposób to wyczyszczenie danych serwera i wprowadzenie ich ponownie aby ikony poprawnie się pobrały.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
QLQ
Tak u mnie na 2 telach w/W. Na s7 poszło od razu na s5 po czyszczeniu.pzygmunt wrote: Sat Apr 06, 2019 7:45 pmTak gdzie się wywalało czy była tam wcześniej jakaś inna wersja?and111 wrote: Sat Apr 06, 2019 7:16 pmU mnie również po ponownej instalacji i czyszczeniu pamięci ruszyło. Działa poprawnie.and111 wrote: Thu Apr 04, 2019 7:14 pm Pobrałem plik z 18:49:
Samsung Galaxy tab 3, android 4.4.2 - nie działa - "aplikacja SUPLA została zatrzymana"
Samsung Galaxy Trend 2 Lite, android 4.4.4 - nie działa - "aplikacja SUPLA została zatrzymana"
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
djack2017
- Been thanked: 1 time
Jeśli chodzi o licznik impulsów to:
- nazwę kanału ("Podpis") wyświetla prawidłowo
- nie wyświetla zmienionej ikony tylko defaultową
- nie wyświetla wartości zdefiniowanego pola "Jednostka" tylko znak I
- wyświetla liczbę impulsów, a nie wartość przeliczoną zgodnie z przelicznikiem "impulsy/jednostka"
- nazwę kanału ("Podpis") wyświetla prawidłowo
- nie wyświetla zmienionej ikony tylko defaultową
- nie wyświetla wartości zdefiniowanego pola "Jednostka" tylko znak I
- wyświetla liczbę impulsów, a nie wartość przeliczoną zgodnie z przelicznikiem "impulsy/jednostka"
https://djack.com.pl/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=54