Z tego co widzę w sieci większe kwiatki były z V1 i V2 i poprawili. Ogólnie jest jeszcze miejsce aby i to skorygować

Wersja 2.5 też miała falstart w kwietniu - wystające ostre luty robiły zwarcie z anteną. Poprawili to i teraz weryfikują dwa razy

Aktualnie sam czekam na większą partię tej wersji. Wszystko mimo wszystko schodzi na pniu w pre-order. Jeszcze pewnie chwila i wyleczą się z "choroby wieku dziecięcego".
Wysłałem im foto na support bo nawet przestrzeliłem z tym 0,3mm. Do suwmiarki wychodzi mi jakieś 0,15-0.2

W pomiarach do CE pewnie to przejdzie (ale odstępy izolacyjne są chyba regulowane przepisami). Taki lakier zabezpieczający na ścieżkach daje wbrew pozorom wysoką izolację na przebicie - co nie znaczy, że nie można tego poprawić. Sam nigdy bym 16A nie podłączył pod takie urządzenie ale klienci są różni

Ostatnio jeden stwierdził, że do sonoffa 10A podłączy dość duży agregat tylko mu się
10A z 10kW pomyliło
https://drive.google.com/file/d/1zeUq12 ... sp=sharing
Edit
Wstępnie skończyłem swój soft dla Shelly 1
Wybór przy konfiguracji dla SW+L to
W każdej opcji w Supla widać wszystkie warianty dla przełącznika, z tym, ze wersja brama rozłącza zawsze po 0,5s przy sterowaniu przyciskiem SW+L.
Jeszcze dziś chyba pokuszę się o kontaktron dla 12-24v i została mi jeszcze pamięć przełącznika. Jak starczy czasu do jutra powinienem skończyć.